ACCIDENT TRAGIC langa Ploiesti: O femeie a decedat, alte patru persoane sunt grav ranite

O femeie a facut INFARCT in fata Casei de Pensii din Pitesti

Un tragic accident rutier s-a petrecut, sambata dupa-amiaza, in apropiere de orasul Ploiesti pe Drumul National 1A. O femeie a murit si alte patru persoane au fost ranite in urma impactului produs intre doua autoturisme pe DN1 A.

Conform datelor furnizate de Politia Prahova, accidentul a avut loc pe DN1 A, in apropiere de cartierul Mitica Apostol din Ploiesti informeaza postul Romania Tv. In urma accidentului o femeie, in varsta de 46 de ani a murit, sotul si fiica acesteia au fost grav raniti, iar alte doua persoane au suferit mai multe traumatisme.

Femeia, aflata in stop cardio-respirator, a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta din Ploiesti, insa manevrele de resuscitare ale medicilor au ramas fara rezultat.

Celelalte trei persoane ranite in accident au fost duse cu ambulantele la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Urgenta Ploiesti, iar cea de-a patra persoana ranita a refuzat transportul la o unitate medicala.

Acesta este cel de-al doilea accident produs, sambata, in judetul Prahova. Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite, sambata la pranz, in urma unui accident produs pe DN 1 B, in localitatea prahoveana Bucov.

Sursa foto: adevarul.ro