ACCIDENT TRAGIC LUGOJ: Doi COPII au MURIT, parintii lor si inca un COPIL sunt RANITI GRAV

Doi copii, unul de sapte si altul de 12 ani, au murit, iar fratele lor si parintii copiilor au fost raniti, joi seara, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in sensul giratoriu dintre centura ocolitoare a Lugojului si autostrada Lugoj-Deva, din cauza ca soferul a pierdut controlul directiei.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, Ionut Bocancea a declarat ca, joi seara, intre centura ocolitoare a municipiului Lugoj, din judetul Timis, si intrarea pe autostrada A6 Lugoj- Deva a avut loc un grav accident de circulatie in urma caruia doi copii, unul de sapte si altul de 12 ani, si-au pierdut viata, iar un al treilea copil si parintii minorilor au fost raniti, fiind transportati la spitalul din Lugoj.

CITESTE SI: ACCIDENT GRAV BACAU: 11 oameni au fost RANITI dupa ce un microbuz s-a rasturnat 

”Un conducator auto, in varsta de 33 ani, din Lugoj, care venea dinspre Caransebes si se ducea spre Lugoj, a pierdut controlul directiei de deplasare iesind in afara partii carosabile in sensul giratoriu, intre centura Lugojului si autostrada A 6 Lugoj-Deva, unde s-a rasturnat. In urma accidentului, a rezultat decesul a doi copii de 12 si sapte ani si ranirea celui de-al treilea copil. Cei doi adulti din masina au fost transportati la spital la Lugoj”, a declarat Ionut Bocancea.

CITESTE SI: Remorca unui TIR s-a RASTURNAT pe A2 din cauza vantului foarte puternic 

La fata locului au sosit mai multe ambulante si un echipaj de pompieri de la descarcerare, care au scos victimele din masina avariata. Politistii au inceput o ancheta in acest caz pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc accidentul si fac cercetari pentru ucidere din culpa.

Sursa foto: jurnalul.ro