ACCIDENT TRAGIC pe DN1: O persoana a MURIT dupa ce o masina s-a ciocnit cu o ambulanta

Un barbat de 60 de ani a MURIT, marti, dupa ce autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o ambulanta, pe DN 1, in apropierea localitatii sibiene Avrig, politistii spunand ca ACCIDENTUL ar fi fost provocat de soferul masinii, care nu ar fi acordat prioritate.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat  ca un autoturism si o autospeciala a Ambulantei s-au ciocnit pe DN 1, pe centura ocolitoare a orasului Avrig.

Citeste si: ACCIDENT IN FETESTI, mama si copilul de 7 ani au fost spulberati de un TIR

Politistii care au ajuns la locul ACCIDENTULUI au constatat ca soferul autoturismului era incarcerat, el decedand la scurt timp.

“Din primele cercetari, se pare ca este vorba despre neacordare de prioritate. Soferul autoturismului a vrut sa intre pe DN 1 de pe un drum secundar si nu a acordat prioritate”, a declarat Luciana Baltes.

Politistii fac in continuare cercetari pentru a stabili toate imprejurarile producerii ACCIDENTULUI, pentru ca au fost descoperite mai multe urme de franare, care trebuie explicate. Anchetatorii trebuie sa stabileasca exact daca soferul care a murit este singurul vinovat de producerea ACCIDENTULUI sau a existat o parte de vina si din partea soferului Ambulantei.

Citeste si: BISTRITA: Masina LOVITA de TREN si tarata 20 de metri

Barbatul care a MURIT avea 60 de ani si era singur in masina in momentul impactului, iar in ambulanta nu se afla niciun pacient, intrucat autospeciala se intorcea dupa transportul unui bolnav la un centru de recuperare.