ACCIDENT VASLUI: Doi tineri au murit, alti doi sunt in stare grava la spital

Doi tineri au murit, iar alti doi au ajuns in stare grava la spital in urma unui accident care a avut loc in aceasta seara pe un drum judetean din Vaslui.

Potrivit primelor informatii oferite de catre politisti, cei patru tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 26 de ani, mergeau cu masina din municipiul Barlad spre comuna de domiciliu Puiesti cand, la un moment dat, pe un sector de sosea in aliniament, soferul a pierdut controlul asupra directiei si a iesit in afara partii carosabile, scrie realitatea.net. Autoturismul a intrat in plin in partea din spate a remorcii unui tractor parcat in fata unei statiuni agricole de cercetare de pe raza comunei Perieni.

“Pasagerul de 19 ani a murit pe loc, iar o tanara de 21 de ani a decedat la Spitalul de Urgenta Barlad, unde fusese transportata cu o ambulanta. Conducatorul auto, in varsta de 26 de ani, si cel de-al treilea pasager din masina au fost grav raniti, fiind si ei transportati la unitatea medicala din municipiul Barlad”, a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Oamenii legii au anuntat ca o ancheta a fost deschisa imediat pentru a stabili care au fost cauzele ce au condus la producerea accidentului, mai ales ca soferul a pierdut controlul asupra directiei pe un sector de drum drept, mai scrie sursa citata.