Accident Vaslui: O masina, o caruta si un microbuz s-au ciocnit: 21 de raniti

Un grav accident de microbuz a avut loc, duminica seara, in Vaslui, in urma caruia 21 de persoane au fost ranite, dintre care sase au avut nevoie de spitalizare. In accident, care s-a petrecut pe drumul E 581, au fost implicate o caruta, un autoturism si un microbuz in care se aflau 18 persoane, transmite Mediafax.

Din primele cercetari reiese ca masina a lovit caruta care nu era semnalizata corespunzator, aceasta fiind proiectata pe contrasens. Apoi, caruta a fost lovita de microbuzul care circula dinspre Albita spre Husi si care era inmatriculat in Republica Moldova.

“Atat soferii autovehiculelor cat si carutasul au fost testati cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind negativ pentru soferi si de 0,49 mg/litru alcool pur in aerul expirat pentru conducatorul atelajului”, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, Alina Tonica.

Totodata, managerul Serviciului de Ambulanta Vaslui, Aurora Popa, a informat ca sase dintre cele 21 de persoane ranite in urma impactului au fost transportate la spital.

Circulatie rutiera a fost intrerupta timp de cateva zeci de minute pe E 581, pentru ca politistii sa-si poata desfasura cercetarile.

Sursa foto: realitatea.net