Accident in Calimanesti – Vrancea, un autocar plin cu turisti din Ucraina s-a rasturnat. Doi morti si cinci raniti

Un grav accident rutier s-a produs, in noaptea de miercuri spre joi, in localitatea Calimanesti, Vrancea, pe E 85. Un autocar cu numar de Bulgaria, plin cu turisti din Ucraina, s-a rasturant pe E 85, doua persoane au decedat si alte cinci au fost ranite.

Centrul Infotrafic informeaza, intr-un comunicat transmis Mondo News, ca in jurul orei 03.00, pe DN2 (E85), in judetul Vrancea, a avut loc un accident grav de circulatie. Este vorba despre un autocar supraetajat (cu 74 de pasageri) care s-a rasturnat in afara partii carosabile la kilometrul 214, in zona localitatii Calimanesti. Potrivit primelor date, doua persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au suferit leziuni. La aceasta ora, circulatia auto se desfasoara in conditii normale.

Din primele informatii rezulta ca accidentul s-a produs dupa ce soferul, de nationalitate bulgara, a adormit la volan. Zeci de turisti au primit ingrijiri medicale pe loc, la fata locului ajungand sapte ambulante si mai multe echipaje de politie si pompieri. Cinci persoane se afla internate in stare grava la Spitalul Judetean din Focsani.

Foto: Ziarul de Vrancea