Accidentarea stelistului Alex Chipciu a fost mult mai grava decat s-a stiut initial

Mijlocasul stelist Alex Chipciu a suferit o accidentare groaznica in Unicul Derby-ul cu Dinamo Bucuresti, din finalul sezonului trecut. Fotbalistul a fost operat, s-a chinuit timp de cateva luni bune sa revina, iar oficialii gruparii din Ghencea  au anuntat ca fractura piciorului sau nu e atat de complicata pe cat se credea initial.

Cotianul sportiv Gazeta Sporturilor informeaza insa ca diriguitorii echipei Steaua au ascuns de fapt adevarul legat de situatia mijlocasului ofensiv. Alexandru Chipciu s-a ales cu o fractura cominutiva, adica soldata cu mai multe fragmente osoase, caz medical mult mai complicat decat al lui Dan Roman de la Medias in meciul de campionat dintre Gaz Metan si FC Botosani.

Lui Alex Chipciu, operat de doctorul Ionut Codorean la Spitalul Militar, a trebuit sa-i fie refacut practic osul gleznei. I-au fost introduse 5 suruburi si o placa de titan pentru sustinere, esentiale in reconstructie, noteaza sursa citata.

Jucatorul ros-albastrilor le va pastra in picior aproximativ un an si jumatate, apoi va fi supus unei alte interventii chirurgicale pentru a-i fi indepartate. La momentul respectiv va necesita o alta perioada de pauza pentru ca gaurile provocate de metale sa-i fie acoperite.

Sursa foto: gsp.ro