Accidente in lant pe DN5: Mai multi raniti in stare grava

Trei accidente s-au produs in lant, marti dimineata, pe DN5, pe raza localitatii Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu. Accidentele s-au soldat cu cinci raniti, trei dintre ei fiind in stare grava, informeaza Romania TV.

Cel mai probabil, ceata densa a fost cauza producerii celor trei accidente in lant care au avut loc pe Soseaua Bucuresti-Giurgiu. In total, sase masini au fost implicate in aceste incidente rutiere.

Primul dintre accidente si cel mai grav s-a produs intr-un sens giratoriu din localitatea Adunatii Copaceni, unde un autotren a intrat in coliziune cu o dubita si cu un alt autoturism.

Citeste si: TRAGIC. PE SOSELELE ROMANESTI MOR, IN CONTINUARE, CEI MAI MULTI OAMENI DIN UE

Acest accident s-a soldat cu cinci raniti. Unul dintre ei, in stare grava, a fost luat cu un elicopter SMURD si trimis la un spital din Capitala. A fost nevoie si de echipaje de descarcerare, intrucat victimele au fost prinse intre fiarele contorsionate ale vehiculelor.

Ceilalti trei raniti provin din alte doua accidente. Nu se stiu deocamdata cauzele de producere a acestora si nici starea ranitilor.

Circulatia pe Soseaua Bucuresti-Giurgiu se desfasoara cu dificultate, aceasta fiind deviata de catre politisti in unele portiuni, unde s-au produs aceste accidente. In Adunatii Copaceni, soseaua a fost blocata pentru o perioada de timp, traficul fiind deviat pe alte rute din comunele invecinate.

Sursa foto: romaniatv.net