ACCIDENTE pe autostrada A2 din cauza conditiilor meteorologice. OPT PERSOANE au fost RANITE in judetul Calarasi

Mai multe ACCIDENTE au avut loc sambata dupa-amiaza pe autostrada A2 din cauza conditiilor meteorologice, au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic.

UPDATE 19.46: OPT PERSOANE au fost RANITE in trei accidente produse, sambata seara, pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta, sase dintre victime fiind preluate de ambulante si duse la spital, iar in cazul altor doi raniti intervenind doua autospeciale SMURD.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi, plutonier adjutant Ovidiu Tataranu, trei accidente s-au produs, sambata seara, in decurs de o jumatate de ora, pe autostrada A2, in judetul Calarasi, opt persoane fiind ranite.

Primul accident a avut loc la kilometrul 63 al autostrazii, pe sensul de mers Constanta-Bucuresti, unde o masina s-a rasturnat, cel mai probabil dupa ce a derapat pe carosabilul umed. O femeie si un barbat au fost RANITI, fiind preluati de o ambulanta si dusi la spital.

Cateva minute mai tarziu, un alt accident, in care au fost implicate doua masini, s-a produs pe sensul de mers Bucuresti-Constanta, la kilometrul 82 al autostrazii. Patru persoane au fost preluate de o autospeciala a Serviciului de Ambulanta Calarasi si duse la spital, acestea avand contuzii si zgarieturi.

Al treilea accident rutier s-a produs intre kilometrii 95 si 96, unde doua autovehicule s-au ciocnit, pe sensul de mers spre Constanta, doua persoane fiind RANITE. La aceasta ora, doua autospeciale SMURD, una de la Lehliu si cealalta de la Dragalina, intervin pentru a acorda primul ajutor ranitilor, potrivit Mediafax.

Conform martorilor, cele trei accidente s-au produs in conditiile in care carosabilul este umed.

Potrivit sursei citate, ACCIDENTELE au avut loc la kilometrii 21 si 22 pe sensul de mers spre Bucuresti, precum si la kilometrii 81, 95 si 96, pe sensul de mers spre Constanta.

Citeste si: TRAFIC RUTIER INGREUNAT pe autostrazile A1 si A2 din cauza vremii

ACCIDENTELE s-au produs din cauza vitezei la conditiile unui carosbil ud. In accidente au fost implicate unul sau doua autovehicule. La kilometrul 95, un microbuz a iesit in afara partii carosabile, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum.

Citeste si: ANM: Avertizare meteo pentru sudul tarii. Ploile se pot transforma in LAPOVITA SI NINSOARE

Reprezentatii Centrului Infotrafic au precizat ca circulatia rutiera nu este restrictionata si nici ingreunata pe sensul de mers dinspre Bucuresti spre Constanta din cauza ACCIDENTELOR.