ACCIDENTE pe AUTOSTRADA SOARELUI, SOLDATE CU 22 de RANITI

Doua accidente au avut loc, miercuri dimineata, pe A2 Bucuresti – Constanta. Primul, in care au fost implicate 11 masini, s-a produs la iesirea de pe A2 Bucuresti – Constanta catre centura Capitalei. Al doilea a avut loc pe celalalt sens de mers fiind implicate 6 masini.

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat la postul Realitatea Tv ca 22 de persoane au fost ranite iar 4 dintre ele vor fi transportate la spital, nefiind in stare grava. Potrivit centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei circulatia rutiera a fost deviata din sensul giratoriu de pe Bulevardul Theodor Pallady, pe soseaua Libertatii (Zona Catelu), catre DN Centura Bucuresti, cu intrare pe A2 pe breteaua autostrazii (kilometrul 11+800).

CITESTE SIACCIDENT AUTOSTRADA SOARELUI, SOLDAT cu 4 MORTI SI PESTE 50 DE RANITI

Accidentul s-a produs, afirma politistii, din cauza ca soferii circulau cu viteza desi soseaua era acoperita cu polei. Acestia reamintesc inca o data conducatorilor auto ca atunci cand sunt conditii meteo nefavorabile trebuie sa reduca mult viteza, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculul din fata si sa circule cu prudenta.

Accidentele diin aceasta dimineata survin la mai putin de doua saptamani de la tragedia petrecuta tot pe Autostrada Soarelui, cand 4 persoane au murit, 60 au fost ranite si zeci de masini au fost distruse.

Sursa foto: realitatea