Aceasta este prima imagine oficiala cu primul SUV de la Jaguar

Compania Jaguar a anuntat in urma cu putin timp ca lucreaza la lansarea primului sau SUV, iar acum a aparut si prima poza oficiala a masinii.

SUV-ul Jaguar se va numi C-X17 si va fi construit pe noua platforma modulara a marcii care se bazeaza foarte tare pe aluminiu si care va sta la baza unui numar neconfirmat, dar foarte mare, de noi modele Jaguar, scrie topgear.ro. In ceea ce priveste designul exterior, Jaguar a ales sa nu surprinda pe nimeni astfel ca C-X17 arata exact asa cum arata un SUV bazat pe modelul XF. 

SUV-ul Jaguar va avea conform informatiilor de pe siteurile de specialitate 4.850 mm lungime, distanta intre cele doua axe va fi sub 2.923 mm, suficient sa afiseze un confort semnificativ in ceea ce priveste spatiul la genunchi in spate. Scund si dinamic, Jaguar C-X17 este posibil sa primeasca sub capota inclusiv un diesel de 2.2 litri, dar si motorizari mai vivace precum SDV6 cu 292 CP si 600 Nm, iar ca varf al ofertei, un benzinar V8 5.0 Supercharged de 510 CP, mai scrie sursa citata. Alternativa in cazul benzinelor va mai consta si intr-un V6 de 3.0 litri si 340 CP.

Prezentarea oficiala va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

Sursa foto: topgear.ro