Aceasta inregistrare de bord din Rusia te va soca. VIDEO

RUSII sunt binecunoscuti pentru FILMULETELE de multe ori SOCANTE pe care le posteaza pe internet. Batai in trafic, accidente spectaculoase, meteoriti care pica din cer unde nu te astepti, se pare ca RUSIA are de toate! Totusi, FILMULETUL de mai jos are un final cu totul neasteptat!

Majoritatea VIDEOCLIPURILOR surprinse de CAMERELE DE BORD din RUSIA sunt suficient de “nebunesti”, daca nu chiar SOCANTE incat sa genereze zeci sau sute de comentarii si milioane de vizualizari. Este si cazul materialului VIDEO de mai jos, publicat pe YouTube pe 23 aprilie, care a strans deja peste 5 milioane de accesari.

Citeste si: VIDEO. INCREDIBIL. OUA LANSATE DIN VAGIN – ARTA STRADALA!

Soferita din imagine conduce pe un drum de noapte si nu stie ce este pe cale sa se intample. In timp ce conduce, un CAINE iese din tufisuri si pare ca traverseaza strada, insa se opreste in mijlocul drumului. ANIMALUL pare ranit, desi femeia nu l-a lovit. Totusi, ea se da jos din masina si se apropie de CAINE. In timp ce vorbeste la telefon, soferita isi da seama ca patrupedul nu prezinta nici un fel de rani vizibile.

Citeste si: VIDEO. MOMENTUL SOCANT IN CARE METROUL TRECE PESTE UN BARBAT

Cand ea se intoarce cu spatele se intampla ceva cu adevarat SOCANT: CAINELE se ridica brusc si fuge spre masina. In cateva secunde se urca in masina, inchide usa si pleaca, lasand-o pe femeie in mijlocul drumului.

Fii sincer, te asteptai la un asemenea final? CLIPUL a devenit viral pe internet si este de fapt o reclama pentru o noua masina a firmei Subaru, crossoverul XV Crosstrek.

Sursa foto si video: youtube.com