Acest VIDEO a adunat peste 11 MILIOANE DE VIZUALIZARI in numai 6 zile! Vei fi impresionat!

Un OM FARA ADAPOST a lovit JACKPOTUL de doua ori, multumita generozitatii unui tanar. In acest clip postat recent pe internet, vei vedea REACTIA lui Eric, barbatul care traia pe strazi, dupa ce primeste o casa complet mobilata.

REACTIA lui Eric este deosebit de sincera si cu o puternica incarcatura EMOTIONALA. Asta pentru ca pana acum cateva saptamani Eric traia pe strazi, din MILA publica. El a fost ajutat insa de un tanar pe nume Rahat cu 1.000 de dolari. Insa in loc sa ii ofere pur si simplu banii, Rahat i-a dat un bilet de loterie spunandu-i ca este castigator.

Citeste si: FOTO. ACEST INGER DE 2 ANI VA PRIMI DARUL VIETII DE LA O NECUNOSCUTA

Tanarul avea o intelegere cu vanzatorul de la magazin, iar cand barbatul FARA ADAPOST a venit sa isi ridice premiul, acesta i-a oferit 1.000 de dolari. Impresionat de gestul facut pentru el, Eric a dorit sa imparta banii cu Rahat. Cand tanarul a refuzat, barbatul a izbucnit in lacrimi.

Acel filmulet a devenit viral pe internet, adunand peste 16 milioane de vizualizari. Oameni din toata lumea au dorit sa il ajute pe Eric, astfel ca Rahat a infiintat un fond de solidaritate in urma caruia a strans, in 17 zile, 44.000 de dolari. Din acesti bani, i-a platit lui Eric chiria pe un an de zile, i-a cumparat mobila, iar restul i-a depus intr-un cont la banca pentru ca barbatul sa se poata folosi de ei.

Acum, Rahat il invita pe Eric sa ia cina impreuna pentru a sarbatori faptul ca Eric si-a gasit un loc de munca. Pe drum ii spune ca trebuie sa faca o scurta oprire la el acasa, pentru a lua ceva. Cand ajung aici, tanarul ii spune barbatului FARA ADAPOST ca, de fapt, aceasta este casa lui.  Reactia lui Eric este de milioane!

DOVADA VIE CA DUMNEZEU EXISTA. IMAGINILE ASTEA TE VOR EMOTIONA PANA LA LACRIMI. FOTO SI VIDEO

Sursa foto si video: aol.com 9, iacknowledge.net, youtube.com