Acest VIDEO te va face plangi! Dovada ca Dumnezeu exista!

Povestea bebelusului care a trait doar zece zile reprezinta o adevarata lectie de supravietuire. Cei care au vazut filmuletul de mai jos au recunoscut ca lupta micutului pentru viata i-a motivat si i-a impresionat pana la lacrimi.

Josh si Robbyn Blick au fost in al noualea cer cand au aflat ca vor deveni parinti, insa fericirea lor s-a naruit cand au aflat ca bebelusul lor sufera de o anormalitate care ii va fi fatala chiar inainte de a se naste. Robbyn Blick a aflat in a 20-a saptamana de sarcina ca Zion, fiul ei inca nenascut, are Sindromul Edwards, o problema la nivel de cromozomi. 

Bebelusul avea o problema la inima, iar Robbyn si sotul ei Josh erau pregatiti sa se intample ce e mai rau. In mod miraculos, micutul Zion a supravietuit insa sarcinii, insa doctorii erau convinsi ca acesta va muri la nastere. 

Citeste si: Exista viata dupa moarte? Incredibila poveste a celui care a vazut moartea

Numai ca Zion a depasit si acest moment, spre bucuria parintilor care i-au multumit lui Dumnezeu ca isi pot tine copilul in brate chiar si pentru cateva momente. Apoi, momentele s-au transformat in zile, iar Zion a ajuns acasa. 

Familia si prietenii s-au inghesuit sa vada minunea, iar cei doi parinti au declarat ca supravietuirea miraculoasa a bebelusului a fost cel mai de pret dar de la Dumnezeu. 

In cea de-a noua zi de viata, Zion a inceput sa se simta tot mai rau. Desi a trecut cu bine peste noapte, a doua zi a inceput sa respire tot mai greu, iar parintii l-au dus de urgenta la spital. In cea de-a zecea zi a murit.

“Nu l-am pus jos nici macar o clipa in tot acest timp. A fost tinut in brate si iubit in fiecare minut din cele 10 zile in care a trait”, a povestit mama micutului, cu lacrimi in ochi.

Citeste si: Poti muri daca faci asta! S-a intamplat in Marea Britanie, iar familia e in stare de SOC

Josh si Robbyn Blick au dezvaluit ca viata scurta a fiului lor i-a invatat despre dragostea de Dumnezeu, intarindu-le credinta. Mama a marturisit ca fiecare respiratie si bataie a inimii bebelusului o ducea mai aproape de Dumnezeu. 

In cele zece zile, parintii lui Zion i-au facut poze si filmulete pe care le-au postat pe Internet. Mai jos puteti vedea un video tulburator cu micutul Zion.