ACHIM IRIMESCU – propunerea lui Dacian Ciolos pentru MINISTERUL AGRICULTURII

ACHIM IRIMESCU reprezinta propunerea PREMIERULUI DESEMNAT DACIAN CIOLOS pentru MINISTERUL AGRICULTURII.

ACHIM IRIMESCU ocupa, in prezent, functia de ministru — consilier in cadrul Reprezentantei permanente a Romaniei la Bruxelles si este seful sectiei Agricultura, reprezentant al Romaniei in Comitetul Special Agricol.

ACHIM IRIMESCU a fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii in perioada mai 2012 — februarie 2014. Irimescu a fost numit secretar de stat la propunerea ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, care si-a dorit mai mult un tehnician pe acest post decat un membru de partid. El a coordonat cele doua Agentii de Plati care gestionau fondurile europene pentru agricultura si dezvoltare rurala, Autoritatea de Management, si relatia cu directiile tehnice din cadrul Comisiei Europene.

CITESTE SI: DACIAN CIOLOS si-a prezentat ECHIPA MINISTERIALA: Am urmarit sa am oameni cu EXPERIENTA BOGATA, dar si TINERI cu o PREGATIRE SOLIDA. UPDATE

ACHIM IRIMESCU este doctor in economie agrara, iar din 1998 si pana a preluat postul de secretar de stat la MADR a fost seful sectiei Agricultura, Pescuit si Dezvoltare Rurala al Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana.

Sursa foto: puterea