ACL a anuntat unde isi va incheia KLAUS IOHANNIS campania electorala pentru turul I

Klaus Iohannis

Deputatul liberal Mircea Cazan a declarat miercuri, potrivit unui comunicat remis presei, ca vineri 31 octombrie, va fi organizat in Piata Mare din municipiul Sibiu un mare miting de sustinere a candidatului ACL, Klaus Iohannis, prin care acesta isi va incheia campania pentru turul I al alegerilor prezidentiale din luna noiembrie.

Cazan, lider al organizatiei liberale din Sibiu, i-a invitat pe sibieni sa vina in numar cat mai mare la mitingul din Piata Mare, dar si la vot.

CITESTE SI: ACL va sesiza CSM in legatura cu declaratiile lui PONTA in legatura cu dosarul lui IOHANNIS 

“Sa vina la vot in numar cat mai mare pentru a alege sa traiasca intr-o Romanie normala, fara decalaje intre zonele tarii. La momentul actual, Romania este sufocata de prea multa galagie, de coruptie si minciuna. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, propune o altfel de politica: mai putin scandal, mai multa seriozitate si rezultate. Haideti cu totii, dragi sibieni, vineri in Piata Mare si sa aratam tuturor romanilor ca de aici, din centrul tarii, din municipiul lucrului bine facut, dam semnalul ca suntem cu totii alaturi de Klaus Iohannis si ca acordam sprijinul pentru cel care creeaza valoare”, a declarat Mircea Cazan, potrivit comunicatului mentionat.

De asemenea, liderul local al PNL Sibiu subliniaza ca fiecare vot conteaza in competitia prezidentiala.

CITESTE SI: Razvan Mironescu: Klaus Iohannis are in programul prezidential scaderea impozitelor pe forta de munca si modificarea sistemului de finantare al partidelor 

“Fiecare vot conteaza si poate sa faca diferenta intre lege si hotie, intre fapte si vorbe, intre Romania lucrului bine facut si Romania coruptilor, mincinosilor si lacomilor aserviti lui Ponta. Presedintele trebuie sa fie un factor de echilibru, sa actioneze ca mediator si integrator, sa fie capabil sa genereze consens intre institutii si in societate si sa fie ferm in fata oricaror abuzuri si derapaje, ale oricui. Klaus Iohannis a demonstrat ca Sibiul este municipiul lucrului bine facut, dar din decembrie 2014 a venit timpul Romaniei lucrurilor bine facute”, a concluzionat Mircea Cazan.

Sursa foto: adevarul.ro