ACL a PICHETAT sediul Avocatului Poporului

ALIANTA CRESTIN-LIBERALA a PICHETAT, luni, sediul AVOCATULUI POPORULUI, in cadrul unei actiuni programate zilnic, in perioada urmatoare, intre orele 10,00-13,00.

PARTIDUL NATIONAL LIBERAL a inaintat joia trecuta AVOCATULUI POPORULUI, Victor Ciorbea, o cerere de sesizare a Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) in legatura cu neconstitutionalitatea OUG nr.55/2014 privind MIGRATIA alesilor locali.

“Speram ca se va hotari mai repede decat de obicei, asa incat sa nu trebuiasca sa PICHETAM chiar in fiecare zi de-acum incolo, pe toata perioada cat va fi ordonanta de urgenta in vigoare, sediul AVOCATULUI POPORULUI”, a declarat luni vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, la actiunea de pichetare la care au luat parte circa 50 de persoane.

Citeste si: PRIMARII ACL AU ADOPTAT O REZOLUTIE IMPOTRIVA TRASEISMULUI

El considera ca exista mai multe persoane care asteapta sa vada cum se vor termina demersurile legate de aceasta Ordonanta, pentru a trece de partea Puterii.

“Eu cred ca foarte multi alesi locali, care cocheteaza cu ideea de a trece in barca puterii, stau pe ganduri si asteapta sa vada cum se vor derula toate celelalte proceduri din jurul Ordonantei, respectiv atacarea de catre AVOCATUL POPORULUI la CCR, actiunea in contencios si de asemenea, repet, noi vom ataca in contencios orice fel de ales local, pentru a cere ca alesii locali care-si schimba partidul sa-si piarda mandatul”, a precizat luni Ludovic Orban.

Tot luni, AVOCATUL POPORULUI, Victor Ciorbea, a declarat ca “saptamana aceasta si cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare” va prezenta solutiile si motivarea la “toate marile probleme ale opozitiei”.

El a facut aceste declaratii in contextul in care a fost intrebat in legatura cu OUG 55/2014 privind MIGRATIA alesilor locali, precizand, totodata, ca printre subiecte se vor afla Legea educatiei sau Portul Constanta.

Citeste si: TARICEANU, PRIMUL DEMERS PENTRU SUSPENDAREA PRESEDINTELUI BASESCU. 23 SEPTEMBRIE – VOT IN PARLAMENT; 2 NOIEMBRIE – REFERENDUM

“Am luat si vineri, si joi, unele decizii. Saptamana aceasta si la inceputul saptamanii viitoare, veti primi raspuns in legatura cu toate problemele pe care le-ati avut in ultima vreme. S-a lucrat mult si se lucreaza, s-a lucrat mai intai la documentare, dar acum se lucreaza la redactare. (…) Toate marile probleme ale opozitiei — am incercat si voi incerca sa vi le dau solutionate si motivate saptamana asta si cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare”, le-a spus luni Victor Ciorbea jurnalistilor. 

Sursa foto: agerpres.ro