ACL Arad: POLITIA musamalizeaza un accident in care un lider PDL a fost RANIT de o masina a PSD

Reprezentantii ACL Arad acuza ca Politia Judeteana incearca musamalizarea unui accident rutier in urma caruia un lider local al PDL a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de o masina cu insemnele PSD si cu fotografii ale lui Victor Ponta.

Intr-un comunicat transmis marti si care este insotit de fotografii cu un barbat pe targa ambulantei, liderii ACL spun ca luni noapte Calin Stoica, presedintele PDL Dezna, a cerut ajutor la 112 si a fost transportat la spital dupa ce a acuzat ca a fost lovit, in localitate, de un autoturism folosit in campania electorala a PSD si al carui sofer a fugit apoi de la fata locului.

”Alianta Crestin Liberala Arad constata, cu stupoare, ca cei din PSD au trecut la cunoscutele lor practici de vatamari corporale ale competitorilor politici. Daca in urma cu doi ani cativa tineri ai PSD Arad au batut cu bestialitate, folosindu-se de bate telescopice, un tanar al PDL, acum un membru ACL a fost lovit de una dintre masinile de campanie ale lui Victor Ponta”, spun liderii ACL Arad. Potrivit acestora, Stoica ”a fost calcat efectiv de catre un individ aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan inscriptionat cu insemnele PSD si cu portretul lui Victor Ponta”.

CITESTE SI: INCIDENTE ELECTORALE: Cate amenzi au dat politistii de la debutul campaniei pentru prezidentiale

”Dupa incident, victima a sunat la 112, acuzand puternice dureri abdominale si in zona pieptului, iar la scurt timp, o ambulanta s-a prezentat la fata locului pentru a-i acorda ingrijiri medicale. Pentru ca acuza dureri foarte mari, barbatul a fost transportat la spitalul din Sebis, iar ulterior a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad. Audiat de politisti, membrul ACL a depus o plangere in care a reclamat ca a fost lovit cu intentie de catre un sofer, aflat la volanul unei masini cu insemnele PSD, care a disparut si a solicitat oamenilor legii identificarea agresorului”, arata liderii ACL Arad. Totodata, acestia acuza Politia ca vrea sa musamalizeze cazul.

”ACL are toate motivele sa suspecteze intentia Politiei de musamalizare a acestui caz, deoarece inca de la primul contact cu victima, politistii au incercat sa arate ca nu este vorba despre niciun accident. Nici pana la acest moment autorul agresiunii si masina in cauza nu a fost identificati de catre Politie”, se arata in comunicatul transmis de ACL Arad. Calin Stoica a stat de vorba inca de marti dimineata cu jurnalistii, spunand ca a vazut masina care l-a lovit, dar nu si numerele acesteia. El a spus ca se afla in fata blocului in care locuieste cand a vazut ca se aprind farurile, iar masina se indreapta spre el, lovindu-l.

CITESTE SI: PARLAMENTARII vad CAMPANIA ELECTORALA drept o rafuiala fara precedent cu lovituri de teatru 

Medicii aradeni care il trateaza pe barbat spun ca acesta are leziuni superficiale si ca nu pot spune cum au fost produse. Si Politia Judeteana Arad a transmis un comunicat de presa referitor la acest incident. Conform politistilor, barbatul din Dezna, in varsta de 41 de ani, a cerut sprijin la 112 la ora 00.05, spunand ca a fost accidentat de un autoturism Dacia Logan, care a parasit locul accidentului.

”Deplasati la locul indicat, politistii au efectuat cercetarea la fata locului, fiind audiat atat apelantul, cat si martorii identificati. Initial, barbatul a spus ca ar fi fost accidentat pe strada, iar ulterior a revenit spunand ca acest lucru s-ar fi produs in curtea blocului in care locuieste. In cadrul cercetarilor efectuate la fata locului nu au fost descoperite urme specifice unui accident rutier, iar leziunile partii vatamate stabilite prin diagnostic medical (contuzie semitorace stang, plagi escoriate semitorace si sold stang) nu coroboreaza cu aspectele sesizate”, se arata in comunicat.

Politistii spun ca barbatului i-au fost recoltate si probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

Sursa foto: realitatea.net