ACL Bucuresti: SORIN OPRESCU este VINOVATUL MORAL pentru accidentul de luni, daca acesta a fost cauzat de DEFECTIUNI TEHNICE

ACL Bucuresti il acuza printr-un comunicat de presa pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, de subfinantarea cronica a RATB si afirma ca acesta este VINOVATUL MORAL pentru accidentul de luni dintre un tramvai si un autobuz daca se demonstreaza ca acesta a fost cauzat de DEFECTIUNI TEHNICE.

Potrivit ACL Bucuresti, datoria Primariei Capitalei fata de RATB este de 100 de milioane de euro. “In ultimii ani, masinile RATB circula iarna fara cauciucuri de iarna, iar vara cu cauciuri tocite. Piesele de schimb se muta de pe o masina pe alta pentru ca RATB nu mai are bani sa cumpere piese noi”, se spune in comunicat.

Citeste si: ACCIDENT GRAV in Capitala: ZECE persoane au fost RANITE dupa ce un tramvai a intrat intr-un autobuz. RATB face ANCHETA

“In cazul in care se va demonstra, in urma anchetei, ca accidentul produs astazi in Capitala in care un tramvai a lovit un autobuz, la intersectia Calea Vitan cu Soseaua Mihai Bravu, soldat cu cel putin sapte persoane ranite, a fost cauzat de defectiuni tehnice, din lipsa pieselor de schimb sau a verificarilor tehnice periodice, bucurestenii trebuie sa stie ca si de aceasta data VINOVATUL MORAL este SORIN OPRESCU”, mai spun cei de la ACL Bucuresti.

Citeste si: ACL Bucuresti va vota PENTRU fuziunea RADET-ELCEN

Totodata, purtatorul de cuvant al PDL Bucuresti, MIHAI ATANASOAEI, avertizeaza ca dupa “bomba RADET” va exploda si “bomba RATB”, ambele regii bucurestene fiind “bagate in faliment de catre SORIN OPRESCU”.

Sursa foto: jurnalul.ro