ACL cere Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta pentru prelungirea programului de vot

Catalin Predoiu

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a reclamat duminica dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa organizata la sediul ACL, o ampla actiune de turism electoral si a cerut Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta pentru prelungirea timpului de votare in diaspora pana la o ora rezonabila, respectiv pana dupa ora 21.00, afirmand ca acest lucru se poate face in maxim 2 ore daca exista vointa politica

“Exista o ampla operatiune de turism electoral. De aceea cer tuturor sefilor de sectii de votare sa nu incalce legea, sa nu isi risce pielea. In ROmania legea nu mai poate fi oprita. Cer autoritatilor care au in atributii aplicarea legii sa intervina oriunde se desfasoara turism electoral pentru a frauda votul. Cer sa preconstitutie probe. Cine fura votul romanilor trebuie sa plateasca. Cer prefectului de Dambovita, I. Marinescu, sa revoce circulara 9677 data in 14 noiembrie prin care se interzice eliberarea de copii de pe tabelele electorale suplimentare”, a spus Predoiu.

BREAKING NEWS. Ultimele date EXIT-POLL indica REZULTATE INCENDIARE- ORA 16.00

“In diaspora sunt cozi interminabile cu cetateni romani care vor sa voteze. Mii de romani stau la coada la aceasta ora. Resping dezinformarea provocata de doamna Gabriela Firea cu un filmulet care pretindea ca arata imagini din Londra. Erau din Liverpool, la aceasta ora la Londra se sta la coada.  La ora asta sunt aglomeratii la sectiile de votare. Oamenii au filmat si au postat pe retelele de socializare”, a mai spus liderul PDL.

“Cerem Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta prin care sa prelungeasca procesul electoral. Repet, cerem Guvernului sa emita astazi ordonanta de urgenta pentru a prelungi procesul electoral.  CCR a aratat faptul ca procesul de consultare a poporului poate dura o zi, poate dura si doua zile. Nu exista niciun impediment legal pentru care Guvernul nu poate emite ordonanta de urgenta.”, a mai spus Predoiu.

Citeste si: IOHANNIS, CATRE ROMANI: SE POATE SI ALTFEL DECAT CU SCANDAL SI VORBE GOALE. VA CHEM LA VOT SA SCHIMBAM IMPREUNA ROMANIA!