ACL ii cere premierului VICTOR PONTA sa faca PUBLICE sumele alocate MDRAP din FONDUL DE REZERVA

Alianta Crestin-Liberala (ACL) ii cere premierului VICTOR PONTA sa faca PUBLICE cuantumul si destinatia sumelor provenite din fondul de rezerva prin care a suplimentat bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP).

“Premierul VICTOR PONTA continua sa sfideze cetatenii, folosind acelasi mod de a guverna netransparent pe care l-a dus la rangul de politica de stat. In sedinta Executivului din 17 septembrie a fost adoptata o Hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice pe anul 2014 din fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului”, se arata intr-un comunicat al ACL.

Citeste si: Peste 169 milioane de lei, alocate autoritatilor locale din ZONELE INUNDATE in acest an

Reprezentantii ACL considera ca romanii au dreptul sa stie daca aceasta suplimentare de fonduri reprezinta un buget pe care PSD il va folosi in scop electoral.

Citeste si: Republica Moldova primeste din partea Romaniei 100 de MICROBUZE pentru transportul ELEVILOR

“Ne intrebam daca nu exista o legatura directa intre aceasta suplimentare de buget la Ministerul Dezvoltarii si Ordonanta de Urgenta 55/ 2014 prin care PSD si-a propus sa legifereze migratia politica a alesilor locali prin santajul cu fonduri publice”, se mai spune in comunicat.

Sursa foto: stiripesurse.ro