ACL: Retragerea proiectului privind majorarea pretului gigacaloriei, o noua VICTORIE a MAJORITATII PNL-PDL din CGMB

CGMB a alocat bani pentru reabilitarea a doua cladiri din Centrul Istoric

Alianta Crestin Liberala PNL-PDL Bucuresti saluta printr-un comunicat de presa retragerea din dezbatere publica a proiectului de hotarare privind majorarea pretului gigacaloriei.

Potrivit sursei citate, proiectul de hotarare, care a fost initiat de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, si care ar fi dus la cresterea pretului gigacaloriei cu peste 10 la suta pentru cetateni si cu peste 20 la suta pentru utilizatorii noncasnici, era “absolut dezastruos” pentru bucuresteni.

Citeste si: Cornel Pieptea: Primarul General va trebui sa informeze CGMB despre fundamentele reale ale deciziei de majorare a tarifului la incalzire

“Retragerea acestui proiect este rezultatul presiunii media si a majoritatii PNL-PDL din Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Motivatia retragerii proiectului privind majorarea pretului gigacaloriei, vehiculata de primarul Oprescu, este puerila si ascunde, pe de o parte, esecul fuziunii ELCEN – RADET anuntate de Ponta si Oprescu iar pe de alta parte, intentia socialistilor de a mari toate taxele din tara asta”, se mai spune in comunicat.

Citeste si: Proiectul privind majorarea pretului gigacaloriei in Bucuresti, RETRAS de Oprescu din dezbatere publica

“Avand in vedere ca in mandatul lui Sorin Oprescu viata bucurestenilor a devenit un cosmar, PNL si PDL Bucuresti ii asigura pe locuitorii Capitalei ca majoritatea nou constituita in CGMB nu va aproba in nici o situatie cresterea pretului gigacaloriei sau cresterea taxelor locale, dupa bunul plac al lui Oprescu sau al socialistilor”, se mai spune in text.