ACL TIMIS: TURISM ELECTORAL cu bolnavi de la un spital de PSIHIATRIE

Alianta Crestin Liberala (ACL), filiala Timis, a atras atentia asupra unei noi posibile fraude electorale care a fost semnalata in judetul Timis, in localitatea Gataia. Mai multi bolnavi de la spitalul de psihiatrie din localitate au fost adusi la vot cu un microbuz.

Potrivit sursei amintite, la sectia de votare nr. 279 din localitatea timiseana Gataia a fost semnalata de catre reprezentantul ACL prezenta unui numar insemnat de pacienti de la spitalul de boli psihice, care au dorit sa voteze. Bolnavii au fost adusi la sectie in mod organizat, cu un microbuz argintiu cu numarul de inmatriculare TM-53-GUD, noteaza stiripesurse.ro.

CITESTE SI: INCIDENTE ELECTORALE – ALEGERI PREZIDENTIALE: Mondo News transmite LIVE TEXT incidentele din ziua alegerilor

ACL Timis a depus un denunt penal pentru situatia de la Gataia. Reprezentantii aliantei de dreapta precizeaza ca, anterior aparitiei bolnavilor in sectia de votare, reprezentantul PSD din cadrul sectiei de votare nr. 279 a efectuat o discutie telefonica cu o persoana necunoscuta, relatandu-i ca poate „trimite oamenii de la spital”.

Sursa foto: stiripesurse.ro