ACORD ISTORIC intre ARMATA si GIGI BECALI in legatura cu STEAUA. DOCUMENTUL este REDACTAT si trebuie SEMNAT

Echipa finantata de latifundiarul GIGI BECALI si Clubul Sportiv al Armatei “STEAUA” au ajuns la un ACORD ISTORIC pentru a stinge toate litigiile dintre doua parti. Conform editiei tiparite a Gazetei Sporturilor, cele doua entitati au negociat intens in ultima perioada si au ajuns in final la o intelegere.

Acordul va fi unul atat pentru revenirea echipei lui GIGI BECALI in baza din Ghencea, cat si pentru dreptul de a utiliza marca STEAUA. Sursa citata mai scrie ca documentele au fost deja redactate, in acest moment aflandu-se “la semnat”.

CITESTE SI: HALUCINANT GIGI BECALI VREA SA LASE STEAUA SI SA PREIA UN CLUB RIVAL DIN LIGA I

Prin urmare, ar fi doar o chestiune de timp pana cand FCSB va redeveni STEAUA si va reveni in Ghencea. Echipa lui GIGI BECALI a pierdut definitiv marca STEAUA in urma unui proces ce a durat patru ani, iar de la inceputul acestui an poarta numele de FCSB.

In acelasi timp, in vara, formatia campioana in ultimii trei ani din LIGA I a fost evacuata din complexul din bulevardul Ghencea, dupa expirarea contractului de inchiriere. Asa au ajuns “ros-albastrii” sa joace cu o mie de spectatori in tribunele National Arena si sa se antreneze prin mai multe baze de langa Bucuresti.

CITESTE SI: INCREDIBIL MAPN A CEDAT STADIONUL STEAUA CATRE ACTUALA FCSB PENTRU 20 DE ANI – DOCUMENT

Aceasta situatie a provocat nemultumirea staff-ului si a jucatorilor, care sustin ca se reflecta in rezultatele sub asteptari din acest sezon.

CITESTE SI: FANII STELEI FAC PROTEST PE 24 OCTOMBRIE: NE LUAM ECHIPA INAPOI!

Sursa foto: sport