ACS POLI solicita RETROGRADAREA celor de la OTELUL GALATI

Arestarea miliardarului DAN ADAMESCU ar putea provoca un adevarat dezastru pentru formatia OTELUL GALATI.

Pentru ca infractiunile de care este acuzat omul de afaceri au legatura si cu intrarea in insolventa a clubului, oficialii gruparii ACS POLI TIMISOARA solicita retrogradarea fostei campioane in Liga 2.

Ioan Timofte, conducatorul banatenilor, vine si cu un exemplu, FC Arges fiind trimisa in Liga 2 dupa ce patronul Cornel Penescu a fost arestat preventiv in dosarul “Mita pentru arbitri”, scrie ziare.com. “Nu am nimic cu oamenii din Galati, ori cu munca acelor jucatori, dar nu fac altceva decat sa ridic Federatiei o tema de lucru. Vorbim de campionatul 2008/2009… In momentul in care Cornel Penescu a fost arestat preventiv pentru fapte care au avut legatura cu activitatea sa la FC Arges, echipa a fost retrogradata, locul pitestenilor fiind luat de Gaz Metan Medias, o grupare care din punct de vedere al clasamentului terminase sub linie.

Citeste si: DAN ADAMESCU, A FOST RETINUT, dupa ce a fost adus cu duba de procurorii DNA la audieri 

Eu gasesc firesc ca si acum, daca domnul ADAMESCU va fi arestat preventiv si unul din capetele de acuzare va fi legat de intrarea Galatiului in insolventa, oficialii fotbalului romanesc sa ia o masura similara. Astept ca FRF sa ia atitudine si sa pedepseasca OTELUL”, a declarat Ioan Timofte pentru digisport.ro.

 Citeste si: DAN ADAMESCU, arestat preventiv pentru 29 de zile. Omul de afaceri a ajuns in arestul Politiei Capitalei – UPDATE 

DAN ADAMESCU a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de procurorii DNA ca a mituit doi judecatori.

 

 

 

Omul de afaceri le-ar fi dat bani magistratilor pentru a inlesni intrarea in insolventa a unor firme pe care le detine.

 

Otelul Galati a intrat in insolventa in toamna anului trecut.