ACS Poli Timisoara are un nou staff ! Bonus, a primit si palmaresul

ACS Poli Timisoara va fi condusa incepand de astazi de Ioan Timofte, iar Dan Alexa va fi noul antrenor al echipei de pe Bega.

Dupa ce s-a despartit zilele trecute de intregul staff de conducere, si de antrenorul Aurel Sunda, de astazi timisorenii au un nou presedinte si un nou tehnician, Ioan Timofte, respectiv, Dan Alexa.  “M-am reintors la Timisoara, dar intr-o alta postura. Ma bucur sa revin acasa. Incepe o noua etapa in viata mea. Sunt la inceput, e un moment dificil, dar ma stiti bine, una dintre caracteristicile mele a fost curajul. Am incredere in echipa, are un potential mult mai mare, are jucatori de caracter. Sper sa le transmit increderea si rezultatele vor aparea”, a declarat noul tehnician Dan Alexa.

Citeste si: Steaua a castigat, 2-1, partida amicala contra echipei FC Clinceni 

Si Ioan Timofte, noul presedinte al clubului, a comentat noile schimbari de la echipa: “Pentru acest moment, obiectivul este ramanerea in Liga I. Am mare incredere in Dan Alexa, un jucator care dadea mai mult decat suta la suta. Sper sa fie elementul care va transmite acea rautate in sensul bun, alaturi de disciplina tactica”.

Tot azi, ACS Poli a mai primit o veste buna astazi, primarul Nicolae Robu a anuntat ca Asociatia Fotbal Club Politehnica Timisoara a cedat, cu titlu gratuit, palmaresului istoric catre ACS Poli Timisoara.