ACS POLI TIMISOARA – STEAUA 0-0 / Campioana pierde din turatie in Banat

Steaua Bucuresti a remizat sambata seara pe terenul lui ACS Poli Timisoara, scor 0-0, si da sansa celor de la Astra Giurgiu sa se apropie duminica la 6 puncte in cazul unui succes in partida cu FC Brasov.

Dupa o prima repriza destul de modesta in faze de poarta, in care Steaua a iesit in evidenta doar pe final, cand a avut doua sanse de a marca, campionii au aratat o alta fata in partea secunda. Keseru, Szukala, Chipciu si Prepelita au avut sanse mari de a inscrie, dar Nuno Claro a fost de fiecare data atent si a stopat aplombul ofensiv al campioanei. Astfel, in ciuda dominarii, Steaua nu a marcat, avand chiar emotii pe final, cand Morariju si Gorobsov au avut si ei doua executii frumoase din lovitura libera, respinse insa de Tatarusanu.

Citeste si: ACS POLI TIMISOARA – STEAUA 0-0 LIVE TEXT / ACS POLI, egal cat o victorie contra campioanei 

Steaua termina astfel primul meci din acest sezon in care nu marcheaza, dar ramane invincibila in Liga I, fiind alaturi de Sparta Praga printre cele doua echipe din Europa care nu au pierdut inca.

Intr-o alta partida disputata sambata in Liga I, FC Botosani a invins pe teren propriu, 3-1, pe Corona Brasov, echipa deja retrogradata.

Sursa foto: gsp.ro