ACS POLI TIMISOARA – STEAUA, ora 21:30, DigiSport1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / Se incurca Steaua in Banat ?

Steaua Bucuresti se deplaseaza in etapa cu numarul 26 a Ligii I la Timisoara pentru partida cu ACS Poli, un meci care o poate apropia pe formatia din Ghencea cu inca un pas de titlul cu numarul 25.

ACS Poli Timisoara primeste sambata seara, de la ora 21:30, vizita campioanei Romaniei, Steaua, in etapa 26 a Ligii I. Va fi sarbatoare in Banat, clubul reusind sa vanda pentru acest meci un numar mai mare de bilete decat in precedentele zece partide de pe teren propriu, confirmandu-se inca o data ideea ca Steaua umple stadioanele adversarelor oriunde ar juca in Romania.

Antrenorul celor de la ACS Poli Timisoara, Dan Alexa, a vorbit despre confruntarea cu Steaua, fiind de parere ca echipa sa intalneste cea mai buna echipa din Romania, actuala si viitoarea campioana. Tehnicianul banatenilor nu va putea conta la acest meci pe Florin Nanu care a primit etapa trecuta al patrulea cartonas galben din acest sezon, fiind suspendat, dar urmeaza sa fie disponibili Alexandru Popovici si Mansour Gueye, care si-au ispasit suspendarile.

Citeste si: LIGA I: Rezultatele partidelor programate vineri in cadrul etapei 26 

De celalata parte, Steaua nu ii poate folosi pe capitanul Pintilii si pe Tanase, suspendati dupa ultimul meci, dar cele doua absente nu schimba cu nimic obiectivul elevilor lui Regehcampf care vor victoria pentru a se apropia cat mai repede matematic de titulul cu numarul 25. In plus, daca va marca, Steaua va egala o performanta a echipei veche de 54 de ani. Mai exact, Steaua are 31 de meciuri consecutive cu gol marcat in Liga 1, fiind la doar un pas de cele 32 de partide in care a inscris de fiecare data, in sezonul ’59-’60, cu Emeric Ienei jucator, scrie gsp.ro. Recordul all-time – 40 de meciuri consecutive cu gol inscris – se leaga tot de fosta legenda a clubului din Ghencea. Cu Ienei antrenor, Steaua reusea performanta in perioada noiembrie 1985 – martie 1987, actuala echipa putand sa o egaleze daca marcheaza in fiecare meci pana la finalul campionatului.

ACS POLI TIMISOARA – STEAUA, ORA 21:30, LIVE TEXT MONDO NEWS

ECHIPE PROBABILE

ACS POLI: Nuno Claro – Mera, Belu, Seroni, Murariju – Ov. Petre, Gorobsov – Barbut, Trandu, Boldea – Szekely
Antrenor: Dan Alexa
Accidentati: –
Suspendat: Nanu

STEAUA: Tatarusanu – Varela, Szukała, Gardos, Latovlevici – Prepelita – Ad.Popa, Keseru, Sanmartean, Stanciu – Chipciu
Antrenor: Laurentiu Reghecampf
Accidentati: nu exista
Suspendati: Pintilii, Cr. Tanase

Partida va fi arbitrata de Marius Avram din Bucuresti, ajutat la cele doua tuse de Octavian Sovre si Ciprian Dansa, ambii din Oradea, dar si de cei doi aditionali Robert Dumitru din Brasov si Catalin Busi din Ramnicu Valcea. Observator a fost delegat Patritiu Abrudan din Cluj-Napoca.

Sursa foto: voceatimisului.ro