ACS POLI TIMISOARA – STEAUA 0-0 LIVE TEXT / ACS POLI, egal cat o victorie contra campioanei

FINAL DE MECI cu scandal la Timisoara. Staff-ul Stelei se napusteste asupra lui Marius Avram, reprosandu-i acestuia acordarea celor doua cartonase galbene de mai devreme. Oamenii de ordine au intervenit si au creat un cordon intre acestia si centralul meciului. Intre timp, gazdele sarbatoresc ca o victorie cel mai rasunator rezultat din istoria echipei ACS Poli Timisoara, fosta formatie din Recas.

Min.90+2: Gardos si Chipciu primesc cate un cartonas galben pentru proteste dupa ce Marius Avram a acordat o lovitura libera gazdelor.

Min. 90: De la margine se arata patru minute de prelungire

Min. 89: Tatarusanu respinge in corner un sut foarte bun din lovitura libera al lui Gorobsov

Min.88: Schimbare la ACS poli Timisoara: Petrovic intra in locul lui Ovidiu Petre.

Min. 82: Ratare uriasa Steaua! Keseru executa inca o lovitura libera, Szukala pune capul si mingea cade pe plasa portii, dupa ce a fost deviata

Min. 79: Keseru trimite un sut-centrare spre poarta adversa, Iancu pune latul la sase metri, Nunu Claro era invins, dar mingea a trecut peste poarta

Min.77: Keseru incearca o executie deosebita din corner, trimitand balonul direct spre poarta. Mingea este degajata de unul dintre fundasii lui ACS Poli

Min.75: Iancu suteaza de la mare distanta, dar trimite peste poarta.

Min. 71: Steaua cere penalty dupa un hent in careu al lui Seroni, la un dribling in viteza a lui Adi Popa.

Min. 68: Inca o schimbare si la gazde: Szekely iese, intra Mansour

Min. 62: Schimbare la Steaua. Iese Stanciu, intra Keseru

Min. 59: Sanmartean il faulteaza din spate pe Barbut si este avertizat cu un cartonas galben. Mijlocasul va lipsi astfel in partida contra fostei sale echipe, FC Vaslui.

Min.53: Timisorenii sunt mai decisi in acest debut de repriza secunda.

Min.50: Tatarusanu respinge foarte bine sutul lui Morariju, care se ducea in vinclul portii.

Min.49: Cartonas galben pentru Prepelita

Min. 47: Gazdele de la ACS Poli au anuntat ca 25.000 de oameni asista la acest meci.

Min. 46: A inceput repriza secunda. Barbut intra la Acs Poli in locul lui Boldea , iar Iancu ii ia locul lui Piovaccari in echipa Stelei.

PAUZA. ACS Poli o tine in sah pe Steaua. Scorul dupa primele 45 de minute este 0-0.

Min. 45: Inca o sansa ratata pentru Steaua. Piovaccari suteaza peste poarta, din sase metri, dupa o pasa a lui Adi Popa.

Min.44: Sanmartean are cea mai mare ocazie a meciului. Sanmartean a patruns in careu, dar, din pozitie unu la unu cu Nuno Claro nu l-a putut invinge pe portarul portughez.

Min. 38: Murariju respinge in ultimul moment un balon care se indrepta catre Piovaccari, italianul putand sa ramana singur cu portarul daca fundasul nu intercepta mingea.

Min.32:  Tatarusanu retine cu siguranta centrarea lui Gorobsov in careu.

Min.30: Stanciu si Piovaccari incearca sa strapunga defensiva gazdelor printr-o combinatie rapida, dar pasa italianului pentru mijlocasul ofensiv este prea lunga.

Min.27: Steaua domina teritorial jocul, dar nu reuseste sa se apropie decisiv de poarta adversa.

Min. 23: La jumatate primei reprize cele doua echipe se afla la egalitate, 0-0, dupa un joc fara faze importante de poarta.

Min. 20: Steaua se apropie pentru prima data periculos de poarta adversa. Seroni scoate din fata lui Piovaccari o centrare care venea perfect pentru atacantul italian

Min. 18: Ocazie mare pentru gazde. Trandu a centrat in careu, iar Parvulescu a respins in ultimul moment balonul in corner din fata lui Szekely care trebuia doar sa o impinga in poarta pentru a deschide scorul

Min. 12: ACS Poli are o sansa buna, dar Trandu suteaza mult peste poarta din pozitie centrala, de la marginea careului

Min.8: Szekely primeste o pasa buna pe culoar, Gardos intervine sa il opreasca si arbitrul indica fault in atac. Dan Alexa, antrenorul gazdelor, contesta vehement decizia

Min.6: Steaua are primul corner al partidei. Acesta ramane insa fara rezultat pe tabela, timisorenii resping unsor balonul.

Min.2: ”Trofee, glorie, suprematie / La multi ani, Laca, legenda pe vecie” a fost bannerul pe care fanii Stelei care au insotit echipa la Timisoara i l-au dedicat lui Marius Lacatus, una dintre legendele formatiei din Ghencea cu ocazia implinirii varstei de 50 de ani.

Min.1: A INCEPUT PARTIDA. Primul atac apartine celor de la Steaua.

UPDATE ora 21:26 – Peste 20.000 de oameni sunt in tribunele stadionului, cea mai buna asistenta la un meci al celor de la ACS Poli sezonul acesta.

UPDATE ORA 21:17 – Fanii lui ASU Politehnica, echipa din liga a patra de care se leaga mai mult istoria celor de la Poli, au impanzit gardurile de la stadionul ”Dan Paltinisanu” cu mesaje anti-ACS Poli. ”Poli joaca pe Stiinta” este mesajul transmis de acestia, trimitere la locul din centrul Timisoarei acolo unde ASU isi disputa partidele de pe teren propriu în liga a IV-a. 

UPDATE ora 21:10 – ACS POLI TIMISOARA va incepe in urmatoarea formula: Nuno Claro – Belu, Mera, Seroni, Morariju – Ov. Petre (cpt.) Boldea, Gorobsov, Poparadu, Trandu – Szekely, in timp ce STEAUA va incepe meciul cu urmatorul prim 11: Tatarusanu – Varela, Szukala, Gardos, Pirvulescu – Prepelita, Sanmartean (cpt) – Popa, Stanciu, Chipciu – Piovaccari

Steaua Bucuresti joaca in aceasta seara, in etapa cu numarul 26 a Ligii I, la Timisoara contra celor de la ACS Poli, avand ocazia sa se distanteze pana maine cel putin la 11 puncte in fruntea clasamentului.

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, joaca de la 21:30, pe arena Dan Paltiniseanu din Timisoara, un meci care o poate apropia cu inca un pas de titlul cu numarul 25, gazdele de la ACS Poli Timisoara avand sanse mici sa incurce formatia bucuresteana.

In tribune vor fi peste 20.000 de suporteri, un numar mai mare decat in precedentele zece partide de pe teren propriu, confirmandu-se inca o data ideea ca Steaua umple stadioanele adversarelor oriunde ar juca in Romania.

Cele doua echipe s-au mai intalnit de doua ori sezonul acesta, timisorenii fiind invinsi in ambele partide de Steaua, 0-3 in campionat si 0-2 in Cupa Romaniei.

Dupa ce Bayern Munchen a pierdut astazi in campionatul Germaniei, 0-1 cu Augsburg, Steaua si Sparta Praga sunt la ora aceasta singurele echipe care nu au pierdut sezonul acesta in campionatele in care evolueaza. Cehii vor evolua maine, in deplasare, la Slovacko, locul 7.