ACS TIMISOARA – CONCORDIA CHIAJNA 1-0 (0-0) Victorie la limita pentru banateni

ACS POLI TIMISOARA a obtinut o victorie cruciala in etapa a noua din Liga 1, formatia banateana trecand pe teren propriu, la limita scor 1-0, de CONCORDIA CHIAJNA.

Cu cinci puncte in clasament dupa primele opt etape scurse din Liga I si amenintati serios cu spectrul playout-ului, jucatorii lui ACS POLI erau constienti ca aveau nevoie de o victorie in fata celor de la CONCORDIA CHIAJNA. Dupa o prima repriza in care au atacat mai tot timpul si au ratat incredibil din situatii foarte bune, banatenii au inscris unicul gol al meciului in minutul 57.

DORIN GOGA a profitat de o mare gafa a defensivei ilfovene, cu Mamele si Pena incurcandu-se reciproc, si a marcat cu un sut puternic din interiorul careului. ACS POLI TIMISOARA ajunge dupa acest rezultat pana pe locul 10, cu 8 puncte in noua etape, iar echipa antrenata de Florin Marin continua sa spere la evitarea play-off-ului din Liga I.

ACS POLI TIMISOARA – CONCORDIA CHIAJNA 1-0 (0-0)

Marcator: GOGA (57)

ACS POLI TIMISOARA: Kirchstein – Belu, Luchin, Canu, D. Popescu – O. Popescu, Llorente, Hernandez – Barbut, Elek, Goga. Antrenor: Florin Marin

Rezerve: Smaranda, Neagu, Curtean, Rufino, Artean, Melinte, Popovici

CONCORDIA CHIAJNA: Matache – Vagner, Mamele, Sarghi, Bucurica – Giurgiu – Serediuc, Pana, Cristescu, Purece – Pena. Antrenor: Marius Baciu

Rezerve: Iacob, Tincu, Ciobanu, Ion, Raducanu, Tara, Marin.

STADION: DAN PALTINISANU (Timisoara)

Sursa foto: sport