ACTIUNE CARITABILA in sprijinul copiilor aflati in situatii VULNERABILE, in Sectorul 4

Primaria Sectorului 4 si Asociatia Caritas Bucuresti vor organiza vineri in Rotonda Parcului Lumea Copiilor, intre orele 17.00 si 21.00, o ACTIUNE CARITABILA, in sprijinul copiilor aflati in SITUATII VULNERABILE, in special al celor cu Sindrom Down.

Astfel, sub genericul, “Un Milion de Stele”, tinerii voluntari vor aprinde peste 1.000 de lumanari in forma de stea, in semn de solidaritate, fiecare flacara reprezentand simbolic un copil marginalizat social din cauza unor dizabilitati.

Citeste si: Festivalul Kurban Bayram, la o noua editie in Parcul Lumea Copiilor

Totodata, pentru promovarea unui comportament social responsabil, vor fi amenajate doua info-standuri, din incinta carora vor fi distribuite materiale informative cu mesaje de constientizare si sensibilizare a cetatenilor fata de diferitele situatii cu care se confrunta astfel de persoane.

Potrivit Primariei Sectorului 4, evenimentul se bucura de la an la an de o rezonanta din ce in ce mai mare, inca din anul 2010 fiind aprinse lumanari, simultan in 30 de localitati din Romania, cu participarea a peste 20.000 de sustinatori in toata tara.

Citeste si: “ZILELE RECOLTEI”, in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4

Sursa foto: Primaria Sectorului 4