Actiune de SALUBRIZARE si IGIENIZARE in Cartierul Militari

Directia Generala de Politie Locala Sector 6, prin Directia Ordine Publica si Directia Protectia Mediului, a intreprins miercuri o ampla actiune de SALUBRIZARE si IGIENIZARE a unui teren viran situat in apropierea strazii Elena Farago din Cartierul Militari, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 6.

Pe langa disconfort, deseurile de natura diversa produceau si o imagine cu impact negativ asupra zonei, potrivit sursei citate.

In urma actiunii, operatorul de salubritate a ridicat toata cantitatea de deseuri stransa.

Citeste si: TREI TONE de DESEURI au fost ridicate din CARTIERUL MILITARI

In perioada urmatoare, politistii locali vor monitoriza zona mentionata pentru a preintampina depozitarea de deseuri si pentru mentinerea unui climat civilizat.

Actiunea face parte din campania de curatenie generala “Pastram Sectorul 6 curat impreuna!”. Programul isi propune sa schimbe aspectul intregului sector si cuprinde lucrari specifice curateniei de primavara: curatarea zonelor verzi si a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joaca si de odihna; spalarea mecanica a principalelor artere de circulatie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, in vederea efectuarii taierilor de corectie necesare; colectarea, transportul si depozitarea deseurilor vegetale.

Citeste si: AMENZI de peste 30.000 de lei, aplicate de politistii locali din Sectorul de 6 persoanelor care nu pastreaza CURATENIA in JURUL BLOCURILOR

Politia Locala Sector 6 recomanda aducerea la cunostinta autoritatilor a eventualelor situatii similare pentru gestionarea acestora cu maxima operativitate. Cetatenii care doresc sa semnaleze anumite zone, unde este nevoie de interventia echipelor, au la dispozitie numerele de telefon: 021.9546 si 021.413.16.20 si adresele de mail comunicare@primarie6.ro si office@politia6.ro. Totodata, important de stiut este ca pe site-ul Primariei, www.primarie6.ro/curatenia-de-primavara/, locuitorii Sectorului 6 pot depune sesizari insotite de fotografii ale locatiilor in care considera ca este nevoie ca echipele de curatenie sa actioneze.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6