Actiuni ale politistilor locali din Sectorul 6 pentru CRESTEREA SIGURANTEI CETATENILOR

Din dispozitia primarului RARES MANESCU, politistii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 continua seria activitatilor care au scopul de a CRESTE SIGURANTA LOCUITORILOR Sectorului 6.

Astfel, pe tot parcursul lunii aprilie, agentii au desfasurat actiuni in vederea respectarii ordinii si linistii publice, prin depistarea persoanelor care incalca normele de convietuire sociala, ordinea si linistea publica. Totodata, au fost identificate grupurile de persoane care consuma alcool pana la ore tarzii in zonele limitrofe locuintelor.

In urma interventiilor, au fost legitimate 1.438 de persoane, au fost identificate 71 de persoane fara adapost si au fost aplicate 144 sanctiuni contraventionale, in valoare de 24.700 lei.

Citeste si: ADAPOSTURI improvizate de oamenii strazii, DEMOLATE in Cartierul Drumul Taberei

De asemenea, si in pietele agroalimentare din Sectorul 6 au fost efectuate controale in vederea indepartarii falsilor producatori agricoli si pentru respectarea normelor de curatenie.

Au fost legitimate 429 de persoane, aplicate 798 sanctiuni contraventionale si confiscate bunuri (fructe si legume) comercializate ilegal, in valoare de peste 18.000 de lei.

Directia Generala de Politie Locala Sector 6 informeaza ca actiunile de control care au  scopul de a asigura si mentine ordinea si siguranta publica se vor desfasura permanent in tot Sectorul 6, aplicandu-se de fiecare data cand va fi cazul sanctiuni contraventionale.

Totodata, la sfarsitul saptamanii trecute, politistii locali care se aflau in patrulare in zona Bulevardului Ghencea au observat o tanara de aproximativ 13 ani care parea agitata si dezorientata.

Citeste si: Campania “Fara talcioc pe trotuare” a demarat in Sectorul 6

Din verificarile agentilor, se pare ca fata avea domiciliul in Judetul Giurgiu, se ratacise in Bucuresti si nu mai stia drumul de intoarcere acasa.

Politistii s-au asigurat ca tanara va fi transportata in siguranta la domiciliu, acest lucru fiind confirmat de seful de post din comuna in care locuieste minora.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6