Actiuni pentru combaterea COMERTULUI ILICIT si respectarea ORDINII PUBLICE, in Sectorul 6

Politistii locali din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 au actionat in ultima saptamana, in vederea combaterii actelor de COMERT ILICIT si pentru respectarea normelor de igienizare si salubrizare in piete, a anuntat miercuri Primaria Sectorului 6.

Cu aceasta ocazie, au fost legitimate 335 de persoane, aplicate 96 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 7.200 lei, si au fost confiscate bunuri, in valoare de 2.750 lei, comercializate ilegal.

Citeste si: POLITISTII LOCALI din Sectorul 6 vor INTENSIFICA PATRULARILE

Tot in aceasta perioada, agentii din cadrul DGPL Sector 6 au desfasurat actiuni in vederea respectarii ordinii si linistii publice, depistarii persoanelor care incalca in mod repetat prevederile Legii nr.61/1991 si identificarii grupurilor de persoane care consuma alcool pana la ore tarzii, in zonele limitrofe locuintelor.

Astfel, au fost legitimate 296 de persoane, identificate 21de persoane fara adapost si aplicate 32 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 4.900 lei.

Citeste si: PRESCOLARII din Sectorul 6 au invatat REGULILE DE CIRCULATIE RUTIERA, dar si cum pot mentine MEDIUL INCONJURATOR CURAT

Actiunile se vor succeda cu periodicitate, avand un caracter permanent, fiind guvernate de interesul cetatenilor Sectorului 6, in sensul protejarii acestora impotriva faptelor antisociale,  precum si pentru cresterea gradului de siguranta civica, asigurarea si mentinerea ordinii si sigurantei publice pe raza sectorului, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6