Actiunile de DEZAFECTARE si SALUBRIZARE continua in Sectorul 6

Din dispozitia primarului Sectorului 6, RARES MANESCU, Directia Generala de Politie Locala Sector 6, prin Directia Ordine Publica, Directia Protectia Mediului si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, in colaborare cu SC Urban SA, a intreprins in cursul saptamanii trecute o ampla actiune de SALUBRIZARE si DEZAFECTARE a mai multor adaposturi improvizate in Strada 1 Mai nr. 26.

In urma interventiei, au fost identificate patru persoane cu varste cuprinse 12 si 36 de ani care au fost conduse catre centrele sociale de pe raza Sectorului 6 pentru a fi luate in evidenta si pentru a li se acorda sprijinul necesar.

Citeste si: AMENZI de peste 15.000 de lei, aplicate in luna august de POLITISTII LOCALI din Sectorul 6

In perioada urmatoare, politistii locali vor monitoriza zona pentru a preintampina depozitarea deseurilor si pentru mentinerea unui climat civilizat.

Citeste si: AMENZI de peste 38.000 lei, aplicate de politistii locali din Sectorul 6

Potrivit Directiei Generale de Politie Locala Sector 6, actiunile de control, care au scopul de a asigura si mentine siguranta publica, se vor desfasura permanent in tot Sectorul 6, aplicandu-se, de fiecare data cand va fi cazul, sanctiuni contraventionale.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6