Actor roman batut de politisti

Actorul Ovidiu Danci, cunoscut pentru participarea la Dansez pentru tine si pentru show-ul iComedy, a anuntat, joi, ca a fost confundat de politisti cu cineva care le-a lovit masina si ca acestia l-au si batut. Danci acuza oamenii legii si ca l-au sechestrat in baia sectiei de politie, noteaza Ziare.com.

“Stiu ca pare INCREDIBIL… in aceasta dimineata am fost confundat (asta fiind singura explicatie prin ce am trecut), luat din Centrul vechi pe sus de POLITIA ROMANA, batut fizic, agresat verbal, sechestrat timp de o ora in baia sectiei, luat telefonul in timp ce filmam toata scena si inapoiat dupa lungi rugaminti…”, a scris Ovidiu pe Facbook, aminteste sursa citata.

Ovidiu Danci a postat pe reteaua de socializare si o fotografie din care se poate vedea ca are vanatai la nivelul fetei. Actorul spune ca motivul ar fi fost ca persoana cu care a fost confundat a lovit o masina a politiei.

“Motivul: ca am lovit o masina de politie… in ideea in care eu am venit cu masina unor prieteni si eu nu conduc. Cand vedeam la stiri asemenea cazuri imi era greu sa cred ca asa ceva se poate intampla intr-o tara democratica. Se intampla in Romania si asta este POLITIA ROMANA!!!!”, a continuat el.

Dupa cateva ore, Ovidiu Danci a transmis tot pe reteaua de socializare ca se afla la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti.

Sursa foto: facebook