Actori care nu mai au voie să lucreze împreună! De ce le-a fost interzisă colaborarea la Hollywood! Galerie foto

Exista actori care creeaza magie de fiecare data cand apar impreuna pe marele ecran, iar Adam Sandler si Drew Barrymore sunt exemplul perfect in acest sens. Exista insa si duo-uri nereusite, formate din staruri care nici macar nu suporta sa imparta aceeasi incapere.

Dupa ce au aparut in filme sau seriale TV impreuna, urmatorii actori nu au mai fost vazuti niciodata impreuna. Motivul? S-au inteles atat de prost in spatele aparatelor de filmat incat nu li se mai permite sa lucreze impreuna.

Tom Hardy si Charlize Theron

Chiar daca “Mad Max: Fury Road” a fost un succes imens la box-office, Charlize Theron si Tom Hardy, cei doi protagonisti ai peliculei, nu s-au inteles deloc bine.

Insusi regizorul George Miller a recunoscut ca cei doi actori nu au avut o relatie buna, iar Theron a marturisit intr-un interviu: “A fost ca o excursie de familie care nu duce nicaieri. Uneori o luam razna cu totii”.

David O. Russell si George Clooney

In anii ’90, George Clooney facea furori cu rolul sau din “E.R.” insa nu isi crease inca un nume in cinematografie. Ca incepator, el a dat dovada de indrazneala in fata regizorului David O. Russell pe platourile de la “Three Kings” si si-a atras antipatia acestuia.

Intr-un interviu, actorul a sustinut ca se saturase de Russell, care in mod constant se lua de membrii echipei, ba chiar era violent fizic fata de cei din productie. Clooney a spus ca l-a abordat pentru a lamuri situatia, dar ca toata discutia s-a lasat cu tipete.

Tina Fey si Paris Hilton

Tina Fey este una dintre cele mai amuzante femei din industria de divertisment americana. Intre ea si Paris Hilton s-a iscat un scandal cand au colaborat pentru emisiunea de comedie Saturday Night Live, in cadrul careia Hilton s-ar fi comportat ca o amatoare. Intr-un interviu mai vechi, Tina ar fi numit-o pe Paris “o alintata nesuferita”.

James Franco si Tyrese Gibson

In 2006, Tyrese Gibson si James Franco au lucrat impreuna la filmul Annapolis. Lui Gibson, faptul ca Franco era un actor de metoda i s-a parut pretentios si a considerat ca atitudinea constant neprietenoasa a colegului sau e intentionata.

In timp ce filmau scenele de lupta, intre cei doi au aparut o multime de tensiuni, care au dus la o “explozie” din partea lui Franco.

Bruce Willis si Kevin Smith

Kevin Smith a acceptat un salariu de nimic pentru a lucra cu Bruce Willis in comedia “Cop Out” din 2009. Din pacate pentru el insa, experienta ar fi fost una complet dezamagitoare: “Willis e genul de actor care se simte motivat de bani. Nu e nimic ilegal in asta, dar fa-ti treaba daca vrei sa fii platit. El nu voia sa-si faca treaba!”, a spus Smith.

Charlie Sheen si Selma Blair

Dupa ce a fost concediata de producatorii serialului “Anger Management”, Selma Blair a amenintat ca ii da in judecata si pe ei, si pe Charlie Sheen. Ea a sustinut ca a fost data afara din cauza actorului, cu care nu se intelegea prea bine pe platourile de filmare.

Shia LaBeouf si Alec Baldwin

Shia LaBeouf si Alec Baldwin urmau sa joace impreuna intr-o productie pe Broadway, pana cand LaBeouf a fost concediat din spectacol din cauza “diferentelor creative”.

Se spune ca Baldwin a cerut eliminarea sa din distributie pentru ca LaBeouf il teroriza in timpul repetitiilor si ii impunea un ritm de lucru caruia nu ii putea face fata.

Ian Somerhalder si Nina Dobrev

Cei doi au format un cuplu atat pe micile ecrane, cat si in viata privata. Cand Ian a devenit nu doar actor in “Vampire Diaries”, ci si regizor, ea i-ar fi ignorat directiile si ar fi creat tensiuni in timpul filmarilor.

Dupa despartirea din viata reala, se spune ca producatorii de la Hollywood nu-i mai vor pe cei doi impreuna pe marile si micile ecrane.

Sursa foto: billboard