Actorul Dragoș Bucur dezvăluie ”calitățile umane” ale omului Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidențiale

Actorul Dragoș Bucur a povestit pe pagina sa de Facebook cum candidatul independent la alegerile prezidențiale Mircea Diaconu, a cărei candidatură a fost lansată sub sloganul Un Om, l-a umilit punându-l să doarmă pe holul teatrului din Viena când a fost în turneu cu Teatrul Nottara. Mai mult, potrivit actorului, fostul director al Teatrului Nottara i-ar fi spus că dacă iese la plimbare, până dimineața să nu mai intre în teatru.
 
”Hai că nu mai pot: omul ăsta m-a pus să dorm în holul teatrului din Viena când am fost în turneu cu Nottara! El, nu vreun organizator, el a condus microbuzul, el a aranjat actorii în camere, el mi-a spus să dorm pe canapeaua din holul teatrului. Iar când am vrut să ies să mă plimb deoarece mă simțeam umilit să dorm acolo, mi-a zis că dacă ies, până dimineață nu mai întru în teatru. El, un om”, a scris Dragoș Bucur.

Citește și:  MIRCEA DIACONU A DEZVĂLUIT CE VA FACE DACĂ NU VA CÂȘTIGA ALEGERILE PREZIDENȚIALE

Mesajul lui Dragoș Bucur vine cu un share al unei postări de pe pagina de candidat al lui Mircea Diaconu, care transmite că ”N-am liniște cât în politică se face auzit cine strigă mai tare! Președintele trebuie să garanteze transformarea mediului politic într-unul sănătos și rezonabil”.

Mircea Diaconu, candidat independent, susţinut de către ALDE, Pro România şi Partidul Neoliberal, a fost director timp de 10 ani (2001 – 2011) al Teatrului Nottara din Bucureşti.

Sursa foto: cinemagia, ecopolitic.ro