Actorul Robin Williams avea serioase probleme financiare

Decesul indragitului actor Robin Williams, gasit spanzurat in propria locuinta din California, nu a fost o surpriza foarte mare pentru mai multi prieteni ai acestuia carora Robin le povestise, nu cu mult timp in urma, de serioasele sale probleme financiare din cauza carora avea din ce in ce mai multe stari de depresie.

Cotidianul The Daily Telegraph aminteste ca actorul in varsta de 63 de ani a traversat si perioade in care banii nu erau deloc o problema. In urma cu mai multi ani, averea lui Robin Williams era cotata la circa 127 de milioane de dolari, insa cele doua divorturi si implicit pensiile alimentare pe care le-a platit fostelor sotii au adus degringolada in viata marelui actor.

Jurnalistii britanici au speculat si faptul ca ultimul acces de depresie al lui Robin Wiliiams s-ar fi datorat in mare parte anularii ultimului sau show tv, “The Crazy Ones in May”, dupa doar o serie.

CITESTE SI: DETALII SOCANTE DESPRE MOARTEA LUI ROBIN WILLIAMS

“Vorbea doar despre probleme serioase cu banii… Se stia ca Robin era generos cu prietenii si cu familia cand era in culmea succesului si ca ar fi ajutat pe oricine ar fi avut nevoie”, a povestit un prieten de familie, citat de site-ul american Radar Online.

In ultimii doi ani insa, actorul incercat sa isi vanda ranch-ul sau din Napa Valley, in apropiere de San Francisco, explicand ca nu si-l mai poate permite, insa in pofida faptului ca a scazut pretul de la circa 36 de milioane de dolari la aproximativ 30 de milioane, nu au existat cumparatori. Actorul a recurs chiar la vanzarea unei parti a colectiei sale de 50 de biciclete pentru a face rost de BANI.

In luna septembrie a anului trecut, Williams, care s-a mutat intr-un bungalou relativ modest in Tiburon, langa San Francisco, mostenit de la mama sa in 2001, a vorbit despre faptul ca trebuie sa renunte la stilul de viata anterior si sa accepte roluri pentru “a plati facturile” dupa divorturile de Valerie Velardi in 1988 si de Marsha Garces in 2008, care l-au costat, potrivit relatarilor, aproximativ 34 de milioane de dolari.