Actorul SALMAN KHAN traieste clipe DRAMATICE

Starul indian SALMAN KHAN ar putea ajunge dupa gratii, dupa ce inca un martor l-a acuzat de ucidere din culpa. In consecinta, indragitul actor despre care s-a spus ca ar fi iubitul IULIEI VANTUR ar putea face 10 ani de inchisoare.

Povestea a inceput in anul 2002, cand SALMAN KHAN s-a urcat baut la volan si a accidentat cinci persoane, dintre care una a decedat. Celelalte patru persoane au fost ranite, insa marea problema este aceea ca actorul de la Bollywood a fugit de la locul accidentului.  

SALMAN KHAN a fost chemat, zilele trecute, din nou la tribunal. Un al doilea martor l-a recunoscut pe SALMAN KHAN ca fiind persoana care a provocat accidentul din acea noapte, potrivit celor de la Times of India.

Daca va fi gasit vinovat, actorul indian poate fi condamnat la 10 ani de inchisoare. Totodata, daca va fi acuzat pentru ucidere din neglijenta, atunci va primi o condamnare de doi ani de inchisoare.

Citeste si: Iulia Vantur, desfiintata de sora lui Salman Khan

Citeste si: Scarlett Johansson, complet goala in filmul Under the Skin FOTO in articol 

Toata nebunia a inceput acum aproape 11 ani, pe 28 septembrie 2002, cand masina 4X4 a lui SALMAN a intrat intr-un grup de ceresetori care dormea pe trotuar, iar unul dintre ei a murit. Judecatorii l-au acuzat de omor din culpa, dar avocatii lui incearca sa il apere spunand ca acesta nu a intentionat sa omoare pe cineva si dand vina pe faptul ca nu conduce foarte bine.

Lasand deoparte nefericitul incident, zvonurile privind relatia dintre SALMAN KHAN si IULIA VANTUR s-ar putea adeveri. Starul indian a dat, in urma cu cateva saptamani, o declaratie din care ar rezulta ca intentioneaza sa se insoare cu vedeta.

Invitat la India Today Conclave, un eveniment care reuneste vedete, politicieni, antreprenori de succes si oameni de stiinta care tin conferinte, canta si danseaza, SALMAN KHAN a facut o serie de declaratii care au inflamat presa indiana.

“Tatal meu e pathan, mama e hindusa, a doua mea mama e catolica iar cumnatul meu este punjabi. Asa ca ma gandesc sa-mi aduc o nevasta din afara Indiei”, a spus Salman Khan citat de India Today.

Declaratia a fost interpretata de jurnalisti indieni drept o confirmare a faptului ca ar vrea sa se insoare cu Iulia Vantur.

Foto: thehindu.com