ACUMULARI DE APA in mai multe zone din Bucuresti, in urma ploii

Apa Nova a inregistrat zece reclamatii privind ACUMULARI DE APA pe strazi din Capitala, a declarat luni Epsica Chiru, directorul general adjunct al Apa Nova, Epsica Chiru, potrivit Agerpres.

Chiru a mentionat ca, dintre cele zece reclamatii inregistrate pana in jurul orei 11.00, unele au sesizat acumulari de apa in zona Soselei Bucuresti-Ploiesti, Ramnicu Sarat, respectiv Colentina.

Citeste si: TRAFIC INGREUNAT pe DN1, in zona Fantanii Miorita, din cauza ploii

“De la inceputul evenimentului suntem in teren cu 35 de echipaje, o problema mai deosebita am intampinat-o in partea de nord a Capitalei, in zona pasajului de cale ferata de pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, ce nu are insa legatura cu precipitatiile, antreprenorul care lucreaza la pasaj a rupt o legatura intre doua artere de apa si o cantitate mare de apa s-a descarcat pe soseaua Bucuresti-Ploiesti si ne-a creat probleme acolo, in rest incidentele care s-au produs au fost minore si au fost solutionate”, a spus Chiru.

Citeste si: PASAJELE SUBTERANE din BUCURESTI nu se vor mai INUNDA! Primaria a gasit o solutie

Potrivit acestuia, cele 35 de echipaje au verificat traseele de acumulari de apa de ploaie si gurile de scurgere si au intervenit in cazul reclamatiilor.

Epsica Chiru a spus ca Apa Nova este pregatita in caz de precipitatii abundente. “In situatia in care va fi nevoie, vom suplimenta numarul de echipaje, putem ajunge si la dublarea acestora in interval de o jumatate, trei sferturi de ora”, a adaugat Chiru.

Sursa foto: piticu.ro