Acuzatie fara precedent la adresa Stelei: Se platesc sute de mii de euro pentru a se castiga campionatul

Patronul echipei Astra Giurgiu, miliardarul Ioan Niculae, a lansat un nou atac, extrem de virulent, la adresa formatiei Steaua Bucuresti si a conducatorilor ei. Finantatorul gruparii giurgiuvene a declarat ca este in posesia unor informatii suspecte referitoare la modul in care sunt arbitrate rivalele la titlu in acest sezon si acuza Steaua de strategii incorecte, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

“Nu e vorba de calitatea arbitrilor in sine, ci de faptul ca sunt pusi sa faca prostii. Nu ei in sine sunt problema, ci cei care ii conduc. Am auzit niste cifre care mi se par absurde, vorbesc de sute de mii de euro platite ca sa se castige un campionat.

Sunt sume date pentru a fi protejata o anumita echipa. Nu am niciun fel de proba, dar aud si eu, de la diferite persoane care sunt in fotbal. Nu e posibil sa gresesti invariabil in favoarea aceleiasi echipe in sase sau sapte meciuri. De fiecare data cand Steaua are dificultate, urmatorul meci e arbitrat de Tudor, nu vi se pare ciudat? De fiecare data cand a avut Steaua nevoie, Tudor a fost salvatorul ei!”, a spus Niculae la Digisport.

Sursa foto: gsp.ro