LOVITURA de TEATRU in TELEVIZIUNE. Ei sunt PROTAGONISTII!

Liviu Guta este eroul negativ al acestor zile, in showbiz-ul romanesc, dupa episodul in care a fost acuzat ca a agresat-o fizic si verbal pe Simona Trasca. Simtind nevoia unui drept la replica, cunoscutul manelist a intrat in direct la postul PRO TV, in emisiunea lui Catalin Maruta, pentru a-si spune propria versiune asupra celor intamplate.

Nu a fost decat debutul unor noi contre, de aceasta date purtate cu Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii “Acces Direct”, de la Antena 1, prezentatoarea afirmand ca Liviu Guta a primit o suma importanta de bani pentru a face declaratiile respective.

Razboiul declaratiilor a fost inceput de Simona Trasca, blonda povestind la Acces Direct ca Liviu Guta ar fi incercat sa o violeze, dupa ce a spart usa camerei de la hotelul in care ambii erau cazati.

Liviu Guta si-a recunoascut o parte de vina, in emisiunea “La Maruta”, specificand insa ca a fost provocat si ca i s-a dat amploare prea mare scandalului, o regie marca Antena 1.

CITESTE SI: Acuzatii GRAVE la adresa lui CATALIN MARUTA

Moderatoarea de la Antena 1 a reactionat foarte dur la adresa lui Liviu Guta si a sustinut ca postul concurent i-ar fi dat foarte multi bani ca sa vorbeasca.

“Liviu Guta a spus pe un alt post ca Antena 1 a facut regie. Aş vrea sa ii bat obrazul! De cate ori a vrut sa cante la noi, toata lumea s-a purtat frumos cu el. Acum se duce la un alt post sa arunce cu noroi. I-au dat 5.000 de euro. Sa-ti fie rusine!”.

Catalin Maruta a tinut sa-i dea replica Simonei Gherghe in ceea ce priveste acuzatiile respective.

“Liviu Guta a ales sa vina in emisiunea mea de astazi sa isi spuna versiunea dupa ce presa tabloida a titrat ca este acuzat de tentativa de viol. Chiar si Giulia, sotia lui, foarte afectata de ce a auzit ca ar fi facut sotul ei, a vrut sa ii ia apararea”, a spus Maruta.

Pentru ca era departe de Bucuresti, Liviu Guta a intrat in direct dintr-un studio ProTV din tara, din Brasov, mai exact.

“Nu am semnat deci niciun contract, nici macar nu am batut palma cand l-am invitat in emisiune si el a acceptat. Am vorbit doar la telefon si cu el, si cu sotia lui, in cursul dupa-amiezii.

Am aflat ca pe un alt post de televiziune, unde era de asemenea invitat, a fost jignit pentru ca a venit la mine. S-ar fi spus si ca i-am oferit sume astronomice ca sa se disculpe si sa faca declaratii senzationale.

Imi exprim dreptul la replica aici, pe Facebook, desi as putea cere satisfactii mult mai mari: doar pentru ca altii confunda realitatea mondena cu telenovelele, nu inseamna ca toata lumea face acelasi lucru.

CITESTE SI: NUNTA cu probleme pentru OANA ROMAN. Uite ce a patit mireasa chiar in biserica

Doar pentru ca unii au contractele si plicurile gata pentru orice situatie, nu inseamna ca toata lumea lucreaza la fel. Conteaza si cuvantul. Si oamenii de cuvant”, a comentat Catalin Maruta.

“Va jur ca nu am primit niciun leu de la Maruta sau de la altcineva… Punct!”, a explicat Liviu Guta la comentariul lui Maruta.