Acuzații foarte grave făcute de fostul medic al naționalei de fotbal: M-au forțat să recurg la doping!

Pompiliu Popescu dezvăluie că a fost forțat de un fost selecționer al “tricolorilor” să dopeze jucătorii. Fostul doctor al naționalei afirmă că și unul dintre internaționali i-a cerut să-i administreze substanțe interzise!

Pompiliu Popescu, concediat anul trecut de la lot, susține că rezistat presiunilor și nu vrea să dezvăluie numele celor doi. “Am fost forțat! Nu am cedat niciodată pentru că mi-am dat seama dintotdeauna ce înseamnă dopingul. Am vrut să apăr și jucătorii și să mă apăr și pe mine din punct de vedere juridic și al reputației. Dacă recurgi la doping nu ești medic! Ca medic, ar trebui să ai o conștiință care să te oprească, deși ai în mâna niște posibilități, tentații”, a spus Pompiliu Popescu într-un interviu acordat Gazeta Sporturilor.

“Un antrenor mi-a cerut. Permiteți-mi să nu-i dau numele. Nu încă! Și am mai fost forțat și de un jucător. Venea și-mi întindea… (Face semn cu brațul întins pentru injecție, gata de înțepat venele) “, a continuat acesta.

Pompiliu Popescu a fost medicul naționalei României timp de 25 de ani. Mircea Rădulescu, Cornel Dinu, Anghel Iordănescu, Victor Pițurcă, Emerich Ienei, Ladislau Boloni, Gică Hagi și Răzvan Lucescu sunt antrenorii care au trecut pe la naționala României în perioada în care s-a aflat și Pompiliu Popescu.

Sursă text și foto: gsp.ro