ACUZATII GRAVE in interiorul PMP. Unul dintre lideri a dat de pamant cu strategia partidului

O serie de ACUZATII GRAVE au fost lansate, joi dupa amiaza, de catre un lider judetean al Partidului Miscarea Populara (PMP) fata de strategia adoptata de formatiunea politica din care face parte. ADRIAN RADULESCU, liderul PMP de Dambovita, a declarat intr-o conferinta de presa ca este total nemultumit de STRATEGIA adoptata de conducere si ca i se cere de la centru sa il critice public pe premierul VICTOR PONTA si REDUCEREA CAS cu 5% desi, in opinia domniei sale, primul ministru este un om puternic care a luat o decizie foarte buna.

„Multi imi spun ca sunt un politician bun pentru ca sunt impartial si nu intotdeauna sunt de acord ca trebuie sa-i critici pe unii numai pentru ca sunt la putere sau ca sunt in opozitie. PORCARIA asta care apare pe ordinea de zi, transmisa in toata tara de-ai nostri de la centru, in care in conferintele de presa sa spunem ce mare prostie ca GUVERNUL PONTA reduce CAS-ului, este o mare PORCARIE. Eu, ca om de afaceri si cu experienta lunga, pot sa va spun ca aceasta initiativa nu este decat una buna si binevenita”, a declarat liderul PMP Dambovita, informeaza Jurnal de Dambovita.

CITESTE SI: Ce AVERE are senatorul PC Ilie Nastase

 “Parerea mea este ca VICTOR PONTA este un premier puternic si este un politician puternic, dar nu are o echipa de valoare. Un singur om, un premier, nu poate inlocui 18 ministri”, a mai adaugat ADRIAN RADULESCU in cadrul intalnirii cu jurnalistii.

CITESTE SI: PNL a aprobat amendamentul lui Quintus privind IDENTITATEA partidului 

Sursa foto: jurnaldedambovita.ro