Acuzații grave pentru Meghan Markle! L-a ”sacrificat” pe Prințul Harry pentru cariera ei?

Meghan Markle a fost cu greu legată de Casa Regală, prin nunta sa cu Prințul Harry, dar a fost, fără îndoială, o actriță de succes. Fosta actriță din serialul Suits a „regretat” că a renunțat la fosta ei viață pentru a se alătura familiei regale, a susținut un apropiat.

L-a sacrificat pe Prințul Harry pentru cariera ei?

Monarhia britanică este una de tradiție, iar ca să devii un membru al instituției vechi de o mie de ani implică inevitabil unele sacrificii. Membrii familiei regale trebuie să se comporte în anumite moduri și să renunțe la unele libertăți. Când Meghan Markle s-a căsătorit cu prințul Harry în mai 2018, ea a renunțat la cariera de actriță și la casa ei din Toronto, decizie pe care, în cele din urmă, a ajuns să o regrete,a susținut-o unul din biografii regali.

Citește și: MEGHAN MARKLE DĂ LOVITURA FINALĂ CASEI REGALE A MARII BRITANII. CARE ESTE MARELE SĂU PLAN

Autorul și expertul regal Sally Bedell Smith a scris mai multe biografii regale, inclusiv cele despre prințesa Diana, prințul Charles și regina Elisabeta a II-a. Meghan Markle și decizia prințului Harry de a se retrage de la îndatoririle regale au fost alimentate și de dorința lui Meghan de a-și recupera libertățile vieții sale de dinainte de căsătorie. ”La o instituție care are 1.000 de ani, poate că Meghan nu a văzut lucrurile în acești termeni.”, a declarat pentru Vanity Fair Doamna Bedell Smith.

Acuzații grave pentru Meghan Markle

Conservatorii și suporterii Casei Regale, în acest moment, fac speculații cu privire la decizia celor doi de a se retrage din îndatoririle regale, acuzând-o pe fosta Ducesă de Sussex pentru această decizie. Lucrurile s-au ”aprins” și mai mult, după ce tabloidele din Canada, printre acestea și cei de la US Weekly, care au publicat zilele acestea informații despre noile proiecte ale fostei Ducese. Tabloidele vorbesc despre revenirea ei în lumina reflectoarelor din cinematografia americană. Cu toate astea, dacă ne uităm în urmă, în afară de rolul din serialul ”Suits”, Meghan Markle nu a avut parte de roluri considerabile și de notorietate. Așa că, indiferent de ce se speculează în acest moment, nimeni nu întrevede o explozie în cariera cinematografică a fostei Ducese de Sussex.

Sursa traducere: playtech