Acuzatii grave primite de Iulian Stroe, tatal Micului Hercule

Acuzatii grave i-au fost aduse lui Iulian Stroe de catre primarul din comuna Icoana, judetul Olt, Gheorghe Perieteanu. Aflat in plin conflict cu Stroe pentru o bucata de pamant, edilul il acuza pe acesta ca se incuie in casa cand primeste vizita reprezentantilor de la Protectia Copilului.

“Iulian Stroe se incuie in casa atunci cand vin inspectorii de la Protectia Copilului. Nici pe noi, de la primarie, nu ne mai lasa sa intram. Nu stiu daca e normal sa supui copiii la astfel de antrenamente, insa e vizibil pentru toata lumea ca baietii lui au ramas mici de statura. Giuliano are 9 ani si s-a oprit din crestere. E pacat de el, este un copil cuminte, la scoala are rezultate bune. Si acasa are conditii bune de trai, insa problema este cu tatal lui”, a declarat Perieteanu pentru wowbiz.ro.

Conflictul dintre cele doua parti este mai vechi. Stroe i-ar fi cerut primarului o bucata de pamant langa curte, insa acesta l-a refuzat pe motiv ca parcela apartine islazului comunal. “Iulian Stroe a depus o cerere pe 18 mai la primarie prin care solicita aceasta parcela. Cererea a fost supusa votului in consiliul local si a fost respinsa. De fapt, el sta la marginea islazului, deci poate sa-si pasca vaca oricand doreste acolo. El vrea, insa, sa ingradeasca terenul, dar si calea de acces catre islaz, pentru ca are niste conflicte cu vreo 3-4 vecini si vrea sa le arate cat de tare este el”, a explicat primarul din Icoana.

Giuliano Stroe a devenit vedeta pe internet, lumea fiind socata de forta si mobilitatea sa la doar 9 ani. Sunt si voci care sustin ca Iulian Stroe si-ar exploata baiatul supunandu-l la antremente nespecifice varstei.