ACUZE cu privire la ALEGERILE FRF: Omul lui Mircea Sandu, acuzat ca vrea sa le manipuleze

Marcel Puscas, ultimul candidat care si-a anuntat participarea la alegerile pentru sefia FRF, il acuza pe Adalbert Kassai ca vrea sa manipuleze soarta acestora.

Adalbert Kassai, unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai lui Mircea Sandu, actualul presedinte al FRF, este acuzat ca vrea sa manipuleze rezultatul alegerilor de la Federatiei. Marcel Puscas a anuntat ca vrea sa candideze pentru postul de presedinte al Federatiei, alaturi de Gica Popescu si Razvan Burleanu, insa acuza posibilie interventii din partea unui apropiat al lui Sandu, Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, scrie ziare.com.

“Il rog de pe acum public pe Adalbert Kassai sa stea pe fundul lui in aceasta campanie. Mircea Sandu daca nu mai candideaza, Adalbert Kassai sa-si vada de treaba. Sa nu ameninte AJF-urile, juniorii, echipele de la Ligile 1,2,3 si 4, sau pe cele de fotbal feminin. Acest om a otravit fotbalul romanesc timp de 23 de ani alaturi de Mircea Sandu. Sa-si vada de averile lui obtinute din salariul de la FRF. Cineva ar trebui sa se sesizeze in legatura cu acest lucru. El are probleme de exprimare in limba romana. Tatal meu i-a fost profesor de chimie in Oradea si stiu ce vorbesc, rupe pixul. La Oradea, incep miscarile deja. Daca l-a aparat 23 de ani pe Mircea Sandu sa-si vada de treaba lui, pentru ca oricine va veni la Federaitie il zboara de acolo. Trebuie sa fii oligofren ca sa sa-l pastrezi. Eu ii sugerez lui Sandu Mircea, sa-i faca un contract de vreo 4 ani de vreun milion de euro, in asa fel incat sa-i fie greu noului presedinte sa-l dea afara. Sa-l antedateze ca si asa au locuri libere in caiete, si daca vine Burleanu, Popescu, Puscas sau cine o veni sa nu-l poate da jos de acolo”, a spus Puscas la Radio Sport Total FM.

Pentru viitoarele alegeri ale sefului FRF, care vor avea loc in luna martie, s-au inscris oficial in cursa, pana acum, trei oameni: Gica Popescu, Marcel Puscas si Razvan Burleanu.

Sursa foto: bihoreanul.gandul.info