ACUZATII GRAVE: PALTIN STURDZA a inventat o bursa scolara doar pentru baiatul lui ADRIAN NASTASE

Brokerul CRISTIAN SIMA povesteste ca unul din personajele cheie din dosarul RETROCEDARILOR ILEGALE de PADURI, printul PALTIN STURDZA, i-ar fi platit studiile in strainatate lui MIHNEA NASTASE, fiul cel mic al fostului premier ADRIAN NASTASE.

CRISTIAN SIMA il acuza pe ADRIAN NASTASE si ca ar fi primit un tablou drept MITA in afacerea reconditionarii avioanelor MIG. SIMA spune ca printul PALTIN STURDZA este cheia dosarului RETROCEDARILOR ILEGALE de PADURI. Brokerul, care locuieste acum in Elvetia, a vorbit despre legaturile omului de afaceri cu fostul premier ADRIAN NASTASE.

CITESTE SI: STENOGRAME INCENDIARE PALTIN STURDZA i-a NENOROCIT pe HREBENCIUC si ADAM

„In 2007, printul STURDZA inventa o bursa de studii pentru un copil roman care sa studieze la liceul Aplinum, de aici. Taxa la liceu pe un an, 80.000 de franci elvetieni. Bursa o castiga MIHNEA NASTASE, care studiaza aici, din 2007-2011. Bursa a fost apoi desfiintata, a avut un singur beneficiar. Inca imi povestesc colegi si fostul director cum venea tata Adrian sa bata cu pumnul in masa la ei, obisnuit ca la Bucuresti, ori de cate ori Mihnea nu avea notele dorite. La sfarsit, MIHNEA nu a putut sa mearga la Cambridge, unde dorea tata si tata Adrian a facut un scandal monstru in liceu. Familia STURDZA, cetateni elvetieni, este profund implicata in toate retrocedarile din Romania, sub directa coordonare a guzganului rozaliu”, a scris Sima pe Facebook

CRISTIAN SIMA a vorbit si despre o alta afacere dubioasa in care ar fi fost implicat fostul premier ADRIAN NASTASE. SIMA il acuza pe fostul premier ca ar fi primit un tablou in afacerea reconditionarii avioanelor MIG.

CITESTE SI: DOSAR RETROCEDARI: Legatura benefica dintre Printul PALTIN STURDZA si un lider al REVOLUTIEI din DECEMBRIE 

„Spaga a fost si un tablou de Modigliani, cumparat de la Sotheby’s si care desi atarna la Cornu, are toate actele la un stomatolog israelian care a intermediat afacerea, omul cu primul Rolls din Bucuresti. Acele acte reprezinta un santaj perpetuu, asta daca nu cumva a ars tabloul”, a mai dezvaluit CRISTIAN SIMA.