ACVAMANIA, primul PARC ACVATIC GONFLABIL din Romania, va fi deschis pe lacul Mogosoaia

Primul PARC ACVATIC GONFLABIL din Romania, ACVAMANIA, va fi deschis sambata pe lacul Mogosoaia, cu acces din Parcul Central.

Organizatorii au pregatit pentru vizitatori de la modele gonflabile de trambuline, catapulte si tobogane, pana la caiace, hidrobiciclete si scutere submersibile, in incercarea de a atrage publicul spre sport si miscare.

“ACVAMANIA este un concept unic, pentru ca are extrem de multe elemente de atractie ce imbina sportul cu distractia, pentru ca in afara parcului pe care il avem facut din modele gonflabile, unde se gasesc piste de alergare, trambuline, catapulte, tobogane, exista si o parte in care clientii nostri pot intra pe apa folosind caiace, canoe, stand up paddle — care este un sport foarte la moda anul acesta—, hidrobiciclete sau scutere submersibile. Vizitatorii pot sa ia chiar si lectii de sailing, fiindca avem chiar si un catamaran”, a declarat Emilia Campeanu, organizatorul PARCULUI ACVATIC, citat de Agerpres.

Citeste si: Trenurile CFR Calatori ajung la parcul de distractii DIVERTILAND

Campeanu a precizat ca a beneficiat de sprijinul Primariei Mogosoaia, care a permis folosirea spatiului verde din jurul parcului acvatic pentru plaja, totul fiind organizat in acest sens.

“Oricine poate veni si sta cu cearceaf sau rogojina pe spatiul verde, mai ales ca Primaria Mogosoaia ne-a sprijinit in totalitate. Avem aici tot spatiul verde, avem foarte multi colaci pe care ii folosim ca scaune, se poate face plaja, se poate face orice si pentru asta nu trebuie sa se plateasca”, a mai spus Campeanu.

Citeste si: Cel mai mare PARC DE DISTRACTII din Romania se redeschide pentru un nou sezon

Preturile pentru o ora cu oricare dintre elementele prezente in PARCUL ACVATIC nu depasesc 30 de lei, acestea fiind promotionale in primul an, au anuntat organizatorii. Pentru cei care doresc sa mearga mai des exista variante de abonamente pe ore sau pe zile ori variante personalizate.

Campeanu i-a asigurat pe toti cei care doresc sa mearga sa faca baie in lacul Mogosoaia ca exista “un certificat de imbaiere emis de autoritati” iar Primaria Mogosoaia “si-a luat toate masurile de siguranta” ca sunt indeplinite “toate normele pentru a le oferi chiar cele mai bune standarde vizitatorilor”.

Sursa foto: facebook.com